عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

اولیانوف: بازیابی کامل برجام باید شامل لغو تحریم‌های ایران باشد

اولیانوف: بازیابی کامل برجام باید شامل لغو تحریم‌های ایران باشد نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش گفت که بازیابی کامل برجام باید شامل برداشته شدن تحریم‌های ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 07
کد خبر: ۷۹۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توییتر به موضوع راستی آزمایی درباره برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «راستی آزمایی قابل اعتماد در ایران برگه چانه‌زنی نخواهد بود. این موضوع بخشی از بازیابی اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک توسط تمامی طرف‌ها خواهد بود که باید شامل برداشته شدن تحریم‌ها نیز باشد.»

اولیانوف این پیام را در واکنش به پیام توییتری نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در وین اتریش منتشر کرده است.

نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در وین پیشتر پیامی در توییتر درباره راستی آزمایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران منتشر کرده و در این پیام نوشته بود: «آمریکا با راستی آزمایی قابل اعتماد در ایران به عنوان برگه‌ای برای چانه‌زنی برخورد نخواهد کرد. در عوض، چنین راستی آزمایی ادامه دهنده امکان دستیابی به نتیجه‌ای است که اکنون بسیاری از ما به دنبال آن با ایران هستیم.»

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیام توییتری دیگری به اظهارات مقامات آمریکایی درباره همکاری نزدیک با متحدان درباره برجام نوشت: «روسیه آماده تعامل با شما و دیگر شرکای برجام در راستای بازیابی کامل تعهدات در توافق هسته‌ای در اسرع وقت است.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه و بر خلاف قوانین بین‌المللی از توافق هسته‌ای که مورد تایید سازمان ملل بود خارج شد. ترامپ درصدد بود با در پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری،‌ ایران را مجبور کند که به میز مذاکره آمده و توافقی که مورد نظر تیم دولت او بود حاصل شود.

اما وی در حالی روز ۲۰ ژانویه (اول بهمن) به کار خود پایان داد که به هدف خود در قبال ایران دست نیافت و با وجود بدعهدی تروئیکای اروپا، ایران با در پیش گرفتن صبر راهبردی، همچنان توافق برجام را حفظ کرد.

دولت «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که تنها زمانی به توافق هسته‌ای با ایران باز خواهد گشت که نخست ایران کاهش تعهدات خود را متوقف کرده و کاملا به تعهداتش پایبند شود.

مقام‌های جمهوری اسلامی در واکنش به این درخواست واشنگتن تاکید کرده‌اند که آمریکا نخست از برجام خارج شده و تنها پس از پایبندی کامل به برجام و راستی آزمایی آن از سوی ایران، کاهش تعهدات برجامی خود را باز خواهد گرداند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار