خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

عراقچی: پس از راستی‌آزمایی اقدامات آمریکا به تعهدات برجامی برمی‌گردیم

عراقچی: پس از راستی‌آزمایی اقدامات آمریکا به تعهدات برجامی برمی‌گردیم معاون ظریف گفت: اگر آمریکا در ادعای خود برای بازگشت به برجام جدی است راه آن ساده است، به توافقی که از آن خارج شده است بازگردد و به تمامی تحریم‌هایی که در دولت گذشته آن کشور علیه ایران برقرار شده است خاتمه بخشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 07
کد خبر: ۷۹۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر صبح روز یکشنبه (17 اسفند 1399) خانم هرالداستاد، نماینده ویژه نروژ در امور سوریه و عراق که به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است، با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و در خصوص آخرین تحولات جاری در عراق و سوریه و راههای مقابله با عوامل ناامن ساز در منطقه، خصوصا گروه‌های تروریستی تکفیری بحث و گفتگو کرد.

عراقچی در این دیدار ضمن تاکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تداوم همکاری های دوجانبه با نروژ در خصوص موضوعات منطقه ای و بین المللی، اظهار داشت امنیت و ثبات در محیط همسایگی برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و کشورمان از هر گونه تلاشی در این خصوص مضایقه نخواهد کرد کما اینکه بنا به دعوت دو دولت عراق و سوریه نقش بی بدیلی در مبارزه با گروه تروریستی داعش در آن کشورها ایفا کرده است.
 
معاون وزیر امور خارجه در این دیدار همچنین به موضوع برجام به عنوان بزرگترین دستاورد دیپلماسی در منطقه آشوب زده غرب آسیا اشاره کرده و گفت اگر آمریکا در ادعای خود برای بازگشت به برجام جدی است راه آن ساده است، به توافقی که از آن خارج شده است بازگردد و به تمامی تحریم هایی که در دولت گذشته آن کشور علیه ایران برقرار شده است خاتمه بخشد، و جمهوری اسلامی ایران نیز همان طور که در بالاترین سطح اعلام داشته است پس از راستی آزمایی اقدامات آمریکا، به تمامی تعهّدات برجامی خود باز خواهد گشت.

نماینده ویژه نروژ در امور سوریه و عراق در این دیدار با تشریح اقدامات انسان دوستانه آن کشور در منطقه، علاقمندی کشورش برای ادامه رایزنی های سیاسی با جمهوری اسلامی ایران در امور منطقه ای را مورد تاکید قرار داد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار