دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران همواره تعهداتش را در برجام انجام داده،‌ گفت: اگر مشکل بی‌اعتمادی است، بی‌اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه)‌ در حاشیه مراسم کاشت نهال دوستی با عنوان «با هم برای زمین» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال شبکه العربی درباره اجرای برجام گفت: ایران همواره تعهداتش را انجام داده است و این آمریکا بوده که از برجام خارج شده است.

* تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما داریم برجام را اجرا می‌کنیم

وی افزود: طبیعی است، اگر علت مشکل حل شود، معلول هم حل می‌شود. وضعیتی که ایران داشته کاملا مشخص است. بعد از اینکه آقای ترامپ از برجام خارج شد، تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما (ایران) داریم برجام را اجرا می‌کنیم و پنج گزارش آژانس نیز این موضوع را تأیید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه اینها باید اول مشکل را حل کنند، یادآور شد: اگر مشکل بی اعتمادی است، بی اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند. این را حل کنند، بلافاصله همانطور که مقام معظم رهبری گفتند ما خواهان اجرای برجام هستیم و برجام را اجرا خواهیم کرد.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه تروریسم اقتصادی همانند سایر تروریسم‌ها، کار نخواهد کرد، گفت: بدانیم که دشمنی، دشمنی می‌آفریند و جنگ، ناامنی و اینکه در دنیای ناامن، جزیره امنی وجود نخواهد داشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار