ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

بازداشت ۱۳ دلال و محتکر نهاده‎ های دامی

بازداشت ۱۳ دلال و محتکر نهاده‎ های دامی دادستان عمومی و انقلاب تهران از تشکیل کارگروه ویژه نظارتی برای نظارت بر بازار مرغ توسط این دادستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر علی القاصی مهر دادستان عمومی و انقلاب تهران در جریان جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه از تشکیل کارگروه ویژه نظارتی برای نظارت بر بازار مرغ توسط این دادستانی خبر داد و گفت: بر اساس تحقیقات میدانی و پرونده‌های قضایی، عدم نظارت نهاد‌های نظارتی موجب شده تا نهاده‎‌های دامی که با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند به دست مصرف کننده واقعی نرسیده و در بازار‌های سیاه با ارقام نجومی به تولید کنندگان عرضه شوند.

دادستان تهران با اشاره به تشکیل پرونده «اخلال در بازار نهاده‌های دامی توسط واردکنندگان با ارز دولتی» در این دادستانی گفت: در همین راستا چند شبکه توزیع نهاده‌‎های دامی در استان‎‌های خوزستان، مازندران، مرکزی، قزوین و تهران شناسایی و ۱۳ دلال غیرمجاز در این خصوص دستگیر شدند که در خارج از سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی'>وزارت جهاد کشاورزی اقدام به احتکار، گرانفروشی، ایجاد بازار سیاه و قاچاق نهاده‎‌های دامی نموده و موجب اخلال در امر تولید مایحتاج عمومی مردم را فراهم آورده بودند.

وی افزود: این افراد در تحقیقات اولیه به خرید و فروش نهاده‌های دامی چند برابر قیمت دولتی اعتراف کرده و در اغلب موارد متهمین مدعی شده‎اند که با جعل اسناد و پرداخت رشوه به مدیران استانی مرتکب این قبیل جرایم شده اند که تحقیقات در این خصوص و شناسایی عوامل احتمالی به ویژه در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در حال اجراست.

دادستان تهران همچنین از تشکیل تیم بازرسی مشترک با مدیریت دادستانی تهران و حضور نمایندگانی از دستگاه‌های ذی ربط تشکیل به منظور نظارت و بازرسی و حضور میدانی خبر داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار