حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

نگرانی کاخ سفید از تعدد حملات یمنی‌ها به عربستان

نگرانی کاخ سفید از تعدد حملات یمنی‌ها به عربستان سخنگوی کاخ سفید از آنچه به گفته وی «تعدد حملات حوثی‌ها» به عربستان است ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر مقام‌های دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه از آنچه به ادعای آنها حملات جنبش انصارالله یمن به عربستان سعودی است ابراز نگرانی کردند.

«جنیفرساکی»، سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری شامگاه دوشنبه گفت: «ما همچنان از تعدد حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی نگرانیم. حملات تنش‌زا مانند اینها اقدامات گروهی که درباره صلح جدی است نیستند.»

او در ادامه درباره عربستان سعودی گفت: «می‌دانیم که آنها با تهدیدهای امنیتی راستین از یمن و دیگران در منطقه مواجه هستند. به دنبال راه‌هایی جهت افزایش حمایت‌هایمان از توانایی عربستان سعودی برای دفاع از خودش در برابر حملات خواهیم بود.»

ساعاتی قبل‌تر سفارت امریکا در ریاض اعلام کرده بود واشنگتن به دفاع از عربستان سعودی متعهد است. در بیانیه این سفارتخانه آمده است: «ایالات متحده در کنار عربستان سعودی و مردمش می‌ایستد. به دفاع از عربستان سعودی و امنیت آن تعهد راسخ داریم.»

این ادعاها در حالی علیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مطرح شده است که سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرده است تمام حملات علیه مواضع نظامی ائتلاف سعودی بوده و تا زمان ادامه محاصره و تجاوزها علیه این کشور، حملات ارتش یمن علیه عربستان سعودی ادامه خواهد داشت.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

thvs

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha