رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز
مجتبی رضاخواه نماینده مردم تهران:

هدف روحانی از سخنان امروز صرفا انتخابات ۱۴۰۰ بود

هدف روحانی از سخنان امروز صرفا انتخابات ۱۴۰۰ بود نماینده تهران در مجلس گفت: سخنان امروز روحانی آورده ای در سیاست خارجی ایران نخواهد داشت و صرفا با هدف ایجاد جو سیاسی برای انتخابات 1400 مطرح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روحانی رئیس جمهوری ایران امروز (چهارشنبه 20 اسفندماه) در جمع اعضای کابینه خود طی سخنانی اظهار داشت: ما در برابر کاخ سفید آماده‌ایم، به صراحت اعلام کرده‌ایم که برگردید به قانون، خجالت نکشید. ۱۵ گزارش آژانس نشان داده که ایران تا آخرین روز پای پیمان خود می‌ایستد.

 

وی گفت که شرایط برای ۷ کشور که به تعهد قبل برگردند آماده است، آمریکا باید پیش‌قدم باشد. برای بازگشت‌به‌تعهدات به‌صورت کل دربرابر کل و‌ یا جزء دربرابر جزء آماده‌ایم این شما هستید که می‌توانید مسیر درست و صحیح را انتخاب کنید.

 

مجتبی رضاخواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: ما که از اول آماده بودیم اما شرط ما همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند این بود که نخست تحریم ها برداشته شود.

 

وی یادآور شد: دولت روحانی با هدف اینکه تحریم‌ها برداشته شود برجام را امضا کرد لذا طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد چون هیچ الزامی نداشت.

 

رضاخواه می‌گوید که این سخنان امروز رئیس جمهور، «هیچ آورده ای» برای کشور نخواهد داشت چون طرف مقابل همچنان هیچ الزامی برای اجرای تعهدات ندارد بنابراین این رویکرد، رویکرد اشتباهی است چون ایران همواره تعهدات خود را انجام داده است

 

نماینده مردم تهران در پارلمان بر این عقیده است: آقای روحانی این رویکرد را دنبال کند که اگر طرف غربی می‌خواهد ایران به اجرای تعهدات خود همچنان پایبند باشد، باید منطبق با مذاکرات برجام همه تحریم ها را بردارد.

 

وی تاکید دارد که دولت هنوز از مسیر یکه در سال های 92 تا 95 دنبال کرده عبرت نگرفته و اینکه ما مدام نشان دهیم همواره مطیع هستیم را ملت با عزت ایران بر نخواهند تابید.

 

رضاخواه در عین حال بر این باور است که سخنان امروز روحانی آورده ای در سیاست خارجی ایران نخواهد داشت و صرفا با هدف ایجاد جو سیاسی برای انتخابات 1400 مطرح می‌شود و این حرف ها برای فریب مردم است و قطعا در سیاست خارجی ایران تغییر مهمی محسوب نمی شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار