تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

خطر ورود انواع جدید کرونا از طریق مرزها/ روزانه ۶ هزار مسافر نوروزی غربالگری می‌شوند

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به امکان ورود انواع جدید و جهش ‌یافته ویروس کرونا از مرزها، گفت: روزانه بیش از ۶ هزار مسافر نوروزی در مرزهای رسمی کشور غربالگری می‌شوند و تا امروز تست ۳۰ نفر مثبت بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر ظهر امروز در بازدید از پایگاه امداد و نجات یادمان سردار شهید محمد اینانلو در ملارد در خصوص مشارکت جمعیت هلال احمر برای کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی رسمی فعال کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت بهداشت با هماهنگی جمعیت هلال احمر و وزارت راه و شهرسازی دستورالعمل چگونگی استفاده از ظرفیت این جمعیت برای استقرار در مبادی مرز‌های زمینی، ریلی، هوایی و دریایی و کنترل مسافران را اجرا می‌کند.

 

وی با اشاره به ضرورت اجرای این طرح گفت: با توجه به ورود روزانه حدود ۶۵۰۰ مسافر از مبادی مرزی رسمی و خطر ورود انواع جدید و جهش یافته بیماری کرونا از سوی مسافران مبتلا، کمبود امکانات و به‌ ویژه منابع انسانی وزارت بهداشت برای مدیریت این بخش، توانمندی جمعیت هلال احمر و ظرفیت‏‌های داوطلبانه موجود در این سازمان برای مشارکت و بسیج ملی برای ریشه‏‌کن کردن بیماری در کشور بسیار مؤثر است.

 

رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر لزوم عدم انجام سفر و ماندن در خانه به منظور کنترل شیوع ویروس بیان کرد: تا امروز بیش از ۲۰ هزار نفر از مسافران نوروزی در مبادی ورودی کشور غربالگری شده‌اند که تعداد ۵ هزار مورد تست رپید و تعداد ۳۳۵۰ مورد تست PCR انجام شده که از این افراد، تست ۳۰ نفر مثبت بوده و در قرنطیه به سر می‌برند.

 

همتی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۷ مرز وجود دارد که از این تعداد ۹۵ مرز فعال و ۳۲ مرز رسمی، مسافرپذیر بوده که این مرز‌ها در ۱۶ استان کشور واقع هستند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار