کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دولت نجات ملی یمن: آماده برقراری صلح عادلانه هستیم

وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن ضمن رد قاطعانه ادعاها درباره ارتباط موضوع یمن با ایران، تأکید کرد که صنعاء آماده برقرار کردن صلح عادلانه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «هشام شرف»‌، وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن، امروز (چهارشنبه)، در گفت‌و‌گو با شبکه «المیادین» بر آمادگی صنعاء برای برقراری صلحی عادلانه در این کشور تأکید کرد.

وزیر امور خارجه یمن گفت:‌ «صنعاء آماده برقراری صلح عادلانه و شرافتمندانه برای کشور است. اهداف علنی و پنهان عربستان سعودی از تجاوز علیه یمن با شکست مواجه شده است».

هشام شرف در بخش دیگری از اظهاراتش به ایران اشاره کرد و در این خصوص تأکید کرد: «صنعاء مطلقا تلاش برای ربط دادن موضوع یمن به ایران و بهانه حمایت نظامی تهران را رد می‌کند».

این اظهارات در حالی بیان شده است که منابع خبری در هفته جاری از مذاکرات غیرمستقیم صنعاء و «مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن و همتای آمریکایی او در مسقط درباره راه‌های برقراری آتش‌بس در یمن خبر دادند.

این مذاکرات درست پس از آن شروع شد که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی از طرح ادعایی این کشور برای برقراری آتش‌بس در یمن خبر داد.

روزنامه لبنانی «الاخبار»‌ روز گذشته در گزارشی ضمن اشاره به تحولات میدانی اخیر در استان مأرب (شرق صنعاء)، در این خصوص خبر داد که پس رایزنی‌های نماینده سازمان ملل و آمریکا در ریاض با طرف سعودی و دولت مستعفی یمن، دولت «عبدربه منصور هادی»‌ رئیس‌ دولت مستعفی یمن شروط صنعاء را برای برقراری آتش‌بس نپذیرفته است.

با این حال، خبرگزار رسمی عمان (اونا)، بعد از ظهر روز گذشته، خبر داد که تلاش‌های این کشور همچنان برای ادامه مذاکرات میان دولت صنعاء از یک سو و طرف سعودی و دولت عبدربه منصور هادی از سوی دیگر ادامه دارد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر