دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

امریکا بار دیگر ادعای واهی اش درباره برجام را تکرار کرد/ توپ در زمین ایران است

وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر مدعی شد درباره بازگشت به برجام «توپ در زمین ایران است.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا عصر چهارشنبه به وقت تهران بار دیگر با نادیده گرفتن اینکه کشورش ناقض توافق هسته‌ای برجام بوده بار دیگر تلاش کرد مسئولیت پایبندی به این توافق را به گردن ایران بیندازد.

 

بلینکن که در یک نشست خبری در بروکسل حضور داشت مدعی شد که که «در رابطه با ایران ما کاملا روشن ساخته‌ایم که راه دیپلماسی باز است.»

 

وی افزود: «وقتی اتحادیه اروپا پیشنهاد داد که همه مشارکت‌کنندگان در برجام دور هم جمع شوند تا شیوه بازگشت به پایبندی مورد بررسی قرار گیرد ما به آن جواب مثبت دادیم اما ایران تا به امروز انتخاب کرده است که تعامل نکند.»

 

وی در ادامه مدعی شد: «همان‌طور که گفته‌ایم اکنون توپ در زمین آنها (ایرانی‌ها) است. باید ببینیم که آیا آنها می‌خواهند راه دیپلماسی را در پیش گیرند و به پایبندی به توافق بازگردند.»

 

بلینکن در حالی ایران را به رویگردانی از دیپلماسی متهم کرده و توپ را در زمین ایران دانسته که این کشور او بوده که با خروج از برجام تحریم‌های گسترده‌ای را علیه تهران وضع کرده است.

 

بلینکن بار دیگر این ادعای آمریکا را تکرار کرد: «اگر این اتفاق بیفتد آمریکا به دنبال توافقی طولانی‌تر و قوی‌تر با ایران بوده و به برخی موضوعات دیگر نیز خواهد پرداخت.»

 

او این موضوعات را «بی‌ثبات‌سازی سایر کشورهای خاورمیانه»، «برنامه موشک‌های بالستیک» و ... خواند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا با بیان اینکه با وزیران خارجه سه کشور اروپایی دیدار کرده همچنین خاطرنشان کرد که آمریکا و اروپا در خصوص ایران هم‌نظرند.

 

او تصریح کرد: «من شب گذشته جلسه‌ای با سه کشور اروپایی که [در مسئله ایران]شریکانمان هستند داشتم. همه ما، درباره ایران توافق‌ نظر بسیار زیادی داریم.»

 

بلینکن بار دیگر مدعی شد که آمریکا خواستار تعامل با ایران است، در حالی که ایران چنین آمادگی‌ای از خودش نشان نداده است.

 

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و طی شدن این روند به مذاکرات دیگری نیاز ندارد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده