واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است
در واکنش به تروریستی خواندن سپاه توکیو:

دنباله‌رو سیاست‌های آمریکا علیه ایران نیستیم

وزیر خارجه ژاپن در اولین واکنش به اقدام وزارت خارجه آمریکا علیه سپاه پاسداران تأکید کرد که از این اقدام ضدایرانی تبعیت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، «تارو کونو» وزیر امور خارجه ژاپن  روز گذشته (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران تأکید کرد که توکیو از اقدام واشنگتن در قراردادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی تبعیت نمی‌کند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه هفته جاری با صدور بیانیه‌ای، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را بعنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرد.

کونو در واکنش به این اقدام دولت آمریکا و ضمن تأکید بر روابط نزدیک توکیو و تهران گفت که قصد تبعیت کردن از این سیاست واشنگتن را ندارد.

این مقام ژاپنی ادامه داد که توکیو رابطه نزدیک با ایران را حفظ کرده است و هر آنچه که لازم باشد را به ایران خواهد گفت و به همکاری برای رفع مشکلات از طریق مذاکره و گفت‌وگو ادامه می‌دهد.

کونو در بخشی از سخنان خود خواستار توقف برنامه موشکی ایران شد و گفت که توقف توسعه موشکی ایران برای ثبات منطقه ضروری است.

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه رسما نام سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی خارجی قرار داد. این اولین بار است که آمریکا نهادی رسمی از یک کشور را در چنین فهرستی قرار می‌دهد. مقام‌های دولت آمریکا می‌گویند این کار را با هدف افزایش هراس شرکت‌های خارجی از تجارت با ایران انجام داده‌اند.

این اقدام واشنگتن واکنش‌های زیادی را نه تنها در سطح بین‌الملل بلکه در میان خود مقامات فعلی و سابق آمریکا به همراه داشت و بسیاری از آنها، پیامدهای ناخوشایندی را برای این اقدام پیش‌بینی کردند.

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به این اقدام آمریکا و با اشاره به سابقه طولانی فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در غرب آسیا در حمایت از گروه‌های تروریستی، این مقر فرماندهی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد.
ارسال نظر