غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند
در واکنش به تروریستی خواندن سپاه توکیو:

دنباله‌رو سیاست‌های آمریکا علیه ایران نیستیم

وزیر خارجه ژاپن در اولین واکنش به اقدام وزارت خارجه آمریکا علیه سپاه پاسداران تأکید کرد که از این اقدام ضدایرانی تبعیت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، «تارو کونو» وزیر امور خارجه ژاپن  روز گذشته (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران تأکید کرد که توکیو از اقدام واشنگتن در قراردادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی تبعیت نمی‌کند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه هفته جاری با صدور بیانیه‌ای، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را بعنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرد.

کونو در واکنش به این اقدام دولت آمریکا و ضمن تأکید بر روابط نزدیک توکیو و تهران گفت که قصد تبعیت کردن از این سیاست واشنگتن را ندارد.

این مقام ژاپنی ادامه داد که توکیو رابطه نزدیک با ایران را حفظ کرده است و هر آنچه که لازم باشد را به ایران خواهد گفت و به همکاری برای رفع مشکلات از طریق مذاکره و گفت‌وگو ادامه می‌دهد.

کونو در بخشی از سخنان خود خواستار توقف برنامه موشکی ایران شد و گفت که توقف توسعه موشکی ایران برای ثبات منطقه ضروری است.

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه رسما نام سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی خارجی قرار داد. این اولین بار است که آمریکا نهادی رسمی از یک کشور را در چنین فهرستی قرار می‌دهد. مقام‌های دولت آمریکا می‌گویند این کار را با هدف افزایش هراس شرکت‌های خارجی از تجارت با ایران انجام داده‌اند.

این اقدام واشنگتن واکنش‌های زیادی را نه تنها در سطح بین‌الملل بلکه در میان خود مقامات فعلی و سابق آمریکا به همراه داشت و بسیاری از آنها، پیامدهای ناخوشایندی را برای این اقدام پیش‌بینی کردند.

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به این اقدام آمریکا و با اشاره به سابقه طولانی فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در غرب آسیا در حمایت از گروه‌های تروریستی، این مقر فرماندهی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد.
ارسال نظر