مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری

ممنوعیت ورود به بوستان‌های شهر تهران از ساعت ۴ بامداد فردا

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به ممنوعیت ورود افراد به بوستان‌ها و فضای سبز شهری شهرستان‌های قرمز و نارنجی کشور، گفت: ورود به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهر تهران از ۴ بامداد (۱۳ فروردین) ممنوع خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر مهدی جمالی‌نژاد در یک برنامه تلویزیونی ضمن اشاره به اینکه ۳۲ شهرستان قرمز، ۸۵ شهرستان نارنجی، ۲۷۲ شهرستان زرد و ۵۹ شهرستان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند،  گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دورهمی و تجمع در بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری و طبیعت در شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع اعلام شده است.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها، نیروی انتظامی و صدا و سیما لازم است در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند و در عین حال تدابیر لازم را ببینند تا از ورود افراد به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهرهای قرمز و نارنجی جلوگیری شود.  

معاون وزیر کشور اظهار کرد: سال گذشته مردم در روز طبیعت به‌خوبی به ملاحظات توجه داشتند و در نهایت منجر به کاهش ‌پیک کرونا شد. از این رو از مردم می‌خواهیم که امسال نیز مانند سال گذشته به تدابیر توجه لازم را داشته باشند چراکه رعایت الزمات بهداشتی به‌ویژه در شهرهای قرمز و نارنجی می‌تواند در کاهش شیوع ویروس کرونا موثر باشد.

به گفته جمالی‌نژاد، در خصوص ممنوعیت ورود مردم به بوستان‌ها و فضاهای سبز، بخشنامه‌هایی را به تمام استان‌ها، استانداران، معاونان عمرانی و شهرداران ابلاغ کرده‌ایم، از این رو قطعا ‌پارک‌ها و مراکز تفرجگاهی در شهرستان‌های قرمز و نارنجی در روز طبیعت تعطیل خواهند شد.

وی ادامه داد: شهرداری در کنار عوامل نیروی انتظامی به منظور جلوگیری از ورود افراد به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری حضور ‌پررنگی خواهند داشت. همچنین ورود به بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از ۴ بامداد (۱۳ فروردین) ممنوع خواهد بود.

جمالی‌نژاد در ‌پایان گفت: امید است مانند سال گذشته شاهد مراقبت، توجه و رعایت ‌پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم باشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار