جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد

وزیر خارجه روسیه:هر گونه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا را پاسخ خواهیم داد

وزیر خارجه روسیه:هر گونه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا را پاسخ خواهیم داد وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با «کانال یک» تلویزیون این کشور ضمن مشروط دانستن بازگشت سفیر مسکو به واشنگتن هشدار داد که روسیه هر گونه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا را پاسخ خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 02
کد خبر: ۸۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره تنش‌ها در روابط این کشور با اتحادیه اروپا و تشدید بحران در روابط مسکو و واشنگتن اظهارنظر کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، «کانال یک» تلویزیون روسیه روز پنجشنبه (دیروز) مصاحبه‌ای با وزیر خارجه این کشور پخش کرد.

سرگئی لاوروف در بخشی از این مصاحبه به اتحادیه اروپا هشدار داد، مسکو به هرگونه اقدام خصمانه اتحادیه علیه خود پاسخ خواهد داد.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: «ما همیشه هشدار داده‌ایم که برای پاسخ دادن آماده هستیم. ما به هرگونه اقدام خصمانه علیه‌مان پاسخ خواهیم داد البته ضرورتا این پاسخ به روشی متقارن نخواهد بود».

وی افزود: «البته این حرف من، تهدید کردن (هیچ طرفی در اروپا) نیست. برای مثال به چین نگاه کنید. این کشور (به تحریم‌ها و قادامات خصمانه غربی‌ها) با توقف فعالیت اقتصادی پاسخ نداد بلکه افراد و شرکت‌هایی را تحریم کرد که با صدایی بلند مواضع ضد چینی داشتند. ما هم اقدامی شبیه به این را انجام می‌دهیم».

لاوروف در بخش دیگری از این مصاحبه تلویزیونی به تشدید بحران در روابط روسیه و آمریکا اشاره و تاکید کرد که بازگشت «آناتولی آنتونوف» سفیر مسکو به واشنگتن مشروط به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه است.

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به این سوال که چه زمانی سفیر این کشور به آمریکا برمی‌گردد، گفت: «این به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بستگی دارد».

تنش‌های اخیر میان مسکو و واشنگتن پس از آن آغاز شد که بایدن در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز»، رئیس‌جمهور روسیه را «قاتل» خطاب کرد و با اتهام‌زنی به وی در خصوص مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تأکید کرد که اگر چنین چیزی ثابت شود، پوتین باید تاوان سنگینی بدهد.

لارورف همچنین با تأکید بر رسیدن روابط روسیه و آمریکا به پایین‌ترین سطح گفت:‌ «چیزهایی که در مصاحبه بایدن رئیس جمهور آمریکا با شبکه اِی‌بی‌سی شنیدیم لفاظی‌هایی بی‌سابقه و شوکه‌کننده بود». به گفته او، روابط روسیه و آمریکا از زمان روسای جمهور پیشین این کشور نیز رو به تیرگی گراییده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار