موضع قطر و ترکیه در مورد اقدام ترامپ علیه سپاه پاسداران-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

موضع قطر و ترکیه در مورد اقدام ترامپ علیه سپاه پاسداران

وزرای خارجه ترکیه و قطر در کنفرانس رسانه‌ای مشترک با تصمیم آمریکا مبنی بر تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، هم‌زمان با استقبال کشورهایی مثل عربستان و بحرین از اقدام آمریکا علیه سپاه ایران، کشورهایی مثل ترکیه و قطر نیز با آن مخالفت کرده‌اند.

 

«محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر که به ترکیه رفته، در کنفرانسی خبری با همتای ترکیه‌ای خود «مولود چاووش اوغلو» به اعلام موضع درباره اقدام آمریکا علیه سپاه پرداخت.

 

محمد بن عبد الرحمن گفت: «اختلافات میان کشورهای باید با گفت‌وگو حل شود؛ ایران کشوری است که وضعیت منطقه‌ای و جغرافیایی خود را دارد و (این وضعیت) می‌طلبد که ما به عنوان کشورهای همسایه ملاحظات مختلف درباره آن را در نظر بگیریم خواه با سیاست‌هایش موافق باشیم یا مخالف».

 

وی تأکید کرد: «اگر با برخی از رفتارهای ارتش ایران یا هر ارتش دیگری مخالف هستیم (راه‌حل آن) تحریم نیست».

چاووش اوغلو هم در این کنفرانس خبری که سه‌شنبه (دیروز) برگزار شد، گفت: «ایالات متحده آمریکا این تصمیم را گرفته و تصمیمی یکجانبه در راستای تحریم‌ها و فشارها علیه ایران است. ما گفته‌ایم و تکرار می‌کنیم که این تصمیم از واشنگتن صادر شده و نمی‌توان آن را تعمیم داد».

 

وی افزود: «آنچه سپاه پاسداران انقلاب ایران در سوریه انجام می‌دهد، تأیید نمی‌کنیم اما هیچ کشوری نمی‌تواند نیروهای مسلح کشوری دیگر را سازمانی تروریستی بنامد؛ همانگونه که تصمیمات یک جانبه را تأیید نمی‌کنیم».

دوشنبه (19 فروردین) دولت آمریکا در ادامه سیاست فشار بر گروه‌هایی که از طریق مبارزه با گروه‌های تروریستی این کشور را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خود اضافه کرد.

 

کشورهایی مثل چین و ژاپن نیز با اقدام اخیر آمریکا علیه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مخالفت کرده‌اند. «تارو کونو» وزیر امور خارجه ژاپن روز سه‌شنبه (دیروز) در جمع خبرنگاران تأکید کرد که توکیو از اقدام واشنگتن در قراردادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی تبعیت نمی‌کند

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار