دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

موضع قطر و ترکیه در مورد اقدام ترامپ علیه سپاه پاسداران

وزرای خارجه ترکیه و قطر در کنفرانس رسانه‌ای مشترک با تصمیم آمریکا مبنی بر تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، هم‌زمان با استقبال کشورهایی مثل عربستان و بحرین از اقدام آمریکا علیه سپاه ایران، کشورهایی مثل ترکیه و قطر نیز با آن مخالفت کرده‌اند.

 

«محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر که به ترکیه رفته، در کنفرانسی خبری با همتای ترکیه‌ای خود «مولود چاووش اوغلو» به اعلام موضع درباره اقدام آمریکا علیه سپاه پرداخت.

 

محمد بن عبد الرحمن گفت: «اختلافات میان کشورهای باید با گفت‌وگو حل شود؛ ایران کشوری است که وضعیت منطقه‌ای و جغرافیایی خود را دارد و (این وضعیت) می‌طلبد که ما به عنوان کشورهای همسایه ملاحظات مختلف درباره آن را در نظر بگیریم خواه با سیاست‌هایش موافق باشیم یا مخالف».

 

وی تأکید کرد: «اگر با برخی از رفتارهای ارتش ایران یا هر ارتش دیگری مخالف هستیم (راه‌حل آن) تحریم نیست».

چاووش اوغلو هم در این کنفرانس خبری که سه‌شنبه (دیروز) برگزار شد، گفت: «ایالات متحده آمریکا این تصمیم را گرفته و تصمیمی یکجانبه در راستای تحریم‌ها و فشارها علیه ایران است. ما گفته‌ایم و تکرار می‌کنیم که این تصمیم از واشنگتن صادر شده و نمی‌توان آن را تعمیم داد».

 

وی افزود: «آنچه سپاه پاسداران انقلاب ایران در سوریه انجام می‌دهد، تأیید نمی‌کنیم اما هیچ کشوری نمی‌تواند نیروهای مسلح کشوری دیگر را سازمانی تروریستی بنامد؛ همانگونه که تصمیمات یک جانبه را تأیید نمی‌کنیم».

دوشنبه (19 فروردین) دولت آمریکا در ادامه سیاست فشار بر گروه‌هایی که از طریق مبارزه با گروه‌های تروریستی این کشور را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خود اضافه کرد.

 

کشورهایی مثل چین و ژاپن نیز با اقدام اخیر آمریکا علیه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مخالفت کرده‌اند. «تارو کونو» وزیر امور خارجه ژاپن روز سه‌شنبه (دیروز) در جمع خبرنگاران تأکید کرد که توکیو از اقدام واشنگتن در قراردادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی تبعیت نمی‌کند

ارسال نظر