مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

علی لاریجانی گزینه روز مبادای اصلاحات برای ریاست جمهوری است

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصادق جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره احتمال رفتن جریان اصلاحات به سمت علی لاریجانی برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم گفت: در عالم سیاست هیچ چیز غیر ممکن نیست؛ اما من بعید می‌دانم که این اتفاق به راحتی رخ دهد، یعنی عوامل مختلفی باید دست به دست هم دهند تا این اتفاق بیفتد.

 

او ادامه داد: از جمله این اتفاقات این است که جریان اصلاح طلب باز هم رفتاری که در دوره روحانی نسبت به آنها شد را دوباره ببیند که البته من خیلی بعید می‌دانم که این اتفاق تکرار شود. موضوع بعدی هم این است که جریان اصلاح طلب تا چه میزان می‌تواند با چنین گزینه‌ای به تفاهم برسد، یعنی حد و مرز و رفتار جمعی را چگونه بتواند تعریف کند و تفاهم نامه‌ای که در بین این دو مجموعه به امضا خواهد رسید تا چه میزان در برگیرنده مطالبات اصلاح طلبان خواهد بود؛ زیرا همانطور که می‌دانید افراد را باید با کارنامه‌شان مورد بررسی قرار داد نه با استناد به عنوان جبهه‌ای شان به طوری که برخی از افراد بودند که در میان اصلاحات جایگاه داشتند؛ اما رفتارشان به اصلاح طلبان شبیه نبود.

 

جوادی حصار افزود: افرادی هم در ادوار مختلف حضور یافتند که مهر اصولگرایی بر پیشانی داشتند، اما رفتارشان منطبق با نیازهای روز جامعه و در برگیرنده حوائج اصلاح طلبان بوده که نمونه آن حسن روحانی و مرحوم هاشمی رفسنجانی در دوره آخر خود بوده است؛ از همین رو نیز نمی‌توان گفت که چون علی لاریجانی در دوره‌ای متعلق به اردوگاه راست بوده؛ باز هم در این جریان تعریف خواهد شد، بلکه می‌شود این مرزها را انقدر به هم نزدیک دید که در اردوگاه جدیدی تعریف شوند.

 

فعال اصلاح طلب بیان کرد: معتقدم که اگر قرار باشد چنین اتفاقی رقم بخورد باید دید تحت چه عناوین و مقرراتی و تفاهم نامه‌ای به سرانجام خواهد رسید؛ بنابراین من نه این گزینه را تایید و نه رد می‌کنم؛ بلکه این هم می‌تواند یک گزینه برای روز مبادا باشد که باز هم من بعید می‌دانم که این اتفاق بیفتد و اگر این اتفاق رخ دهد همان مسیری که در دوره روحانی طی شد باز هم تکرار خواهد شد.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره رویکرد حزب متبوع خود هم بیان کرد: حزب اعتماد ملی یک عضو بزرگ و موثر در جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع ساز) است و طبیعتا در رفتار جبهه‌ای هماهنگ و همسو با اعضای جبهه عمل خواهد کرد. هر کدام از احزاب عضو جبهه اصلاحات ایران می‌توانند از حزب خود گزینه مناسبی را برای انتخابات معرفی کنند و در جمع بندی نهایی به این نکته برسند که کدام گزینه مورد اجماع این نهاد خواهد بود. در این زمان است که گزینه یا گزینه‌هایی که از سوی حزب اعتماد ملی ثبت نام کرده و تایید شده باشند می‌توانند مورد گفت‌وگو قرار بگیرند؛ حال اینکه کدام یک از گزینه ها مورد وفاق قاطبه اصلاح طلبان قرار خواهند گرفت موضوعی است که باید آن را به آینده موکول کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار