خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

بررسی ۲ طرح مربوط به ساماندهی معلمان در مجلس

بررسی ۲ طرح مربوط به ساماندهی معلمان در مجلس سخنگوی کمیسیون آموزش از بررسی ۲ طرح مربوط به ساماندهی معلمان غیر رسمی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش در این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی اظهار داشت: این طرح در حال حاضر در کارگروه آموزش و پرورش کمیسیون در حال بررسی و ارزیابی است.

وی افزود: با توجه به بررسی بودجه در مجلس جلسات کمیسیون‌های تخصصی برگزار نمی‌شد که در سال جدید ارزیابی طرح‌ها و لوایح از جمله طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی در کمیسیون آموزش از سرگرفته می‌شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس، با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت حدود 200 هزار معلم غیر رسمی در کشور یکی از مهمترین محورهای طرح مذکور است، اضافه کرد: بخش مهمی از بار آموزشی کشور بر دوش این معلمان است که لازم است وضعیت این نیروها هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف و ساماندهی شوند.

حجت‌الاسلام فلاحی ادامه داد: طرح ساماندهی این معلمان در دستورکار کمیسیون آموزش و تحقیقات است و قطعاً همه معلمان از جمله حق‌التدریس‌ها، نهضتی‌ها، پیش دبستانی‌ها و خرید خدماتی‌ها بر اساس این طرح به نحوی به صورت رسمی جذب خواهند شد؛ همچنین بر اساس این طرح جذب بهترین افراد از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی مدنظر است.

وی درباره زمان بررسی طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی در جلسه علنی مجلس، گفت: با توجه به اهمیت موضوع احتمالا طرح مذکور از اولویت دستورکارهای جلسه علنی مجلس در سال جدید قرار خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: علاوه بر این طرح دیگری تحت عنوان ساماندهی منابع انسانی آموزش و پرورش نیز در دستورکار کمیسیون قرار دارد که در سال جدید در دستورکار کمیسیون قرار خواهد گرفت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار