هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

قالیباف: طرح «تغییر رویکرد در صدور مجوز کسب و کار» به زودی نهایی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرحی درباره «تغییر رویکرد در صدور مجوزهای حوزه کسب و کار و تولید» در کمیسیون ویژه جهش تولید در دست تدوین است، گفت: این کمیسیون این طرح را به زودی نهایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف صبح امروز (دوشنبه 16 فروردین) در نشست شورای هماهنگی کمیسیون های تخصصی و مرکز پژوهش های مجلس، با اشاره به نامگذاری سال 1400 به عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» اظهار داشت: در سال های متمادی محوریت شعار سال متمرکز به موضوعات اقتصادی بوده است و این نشان می دهد که چالش اول کشور از منظر رهبر معظم انقلاب مسئله اقتصاد است و امسال نیز این نامگذاری همین خط مشی را نشان می دهد.

 

وی با بیان این که مجلس باید متمرکز به بحث اقتصادی باشد و تاکید رهبر انقلاب در این موضوع، خنثی سازی تحریم ها و تقویت توان اقتصادی و ایستادگی روی پای خود است، افزود: لذا برای اصلاح این مسیر باید ناکارآمدی ساختاری در بودجه و نظام مالیاتی، ساختار بانکی، بوروکراسی اداری، نظام ناکارآمد و غیرهدفمند یارانه ای، نظام آماری ناکارآمد، فقدان استراتژی صنعتی و آمایش سرزمین ناقص و ضعیف اصلاح شود، چرا که این ساختارها موجب ایجاد مشکلاتی نظیر بیکاری و رانت شده است.

 

رئیس قوه مقننه کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سوءمدیریت و تعارض منافع از جمله عوامل مشکلات اقتصادی است، گفت: البته کرونا و تحریم ها در سال های اخیر بر مشکلات اقتصادی کشور افزوده است.

 

قالیباف با اشاره به قوانین متعدد در حوزه تولید گفت: با یک بررسی اجمالی به برخی قوانین مربوط به حوزه تولید نظیر قانون رفع موانع تولید، قانون اصل 44، قانون تسهیل فضای کسب و کار، قانون برنامه ششم توسعه، قانون استفاده حداکثری از توان تولید و حمایت از کالای ایرانی که همه اینها پیشتر در مجالس گذشته تصویب شده اند، درمی یابیم که اگر این قوانین به درستی اجرا شود، نیاز زیادی به قوانین جدید نداریم.

 

رئیس مجلس همچنین با اشاره به نقاط مغفول مانده در قوانینِ مربوط به تولید گفت: طرحی درباره تغییر رویکرد در صدور مجوزهای حوزه کسب و کار و تولید در کمیسیون ویژه جهش تولید در دست تدوین است و این کمیسیون آن را به زودی نهایی خواهد کرد.

 

قالیباف تاکید کرد: براساس کار پژوهشی صورت گرفته در مجلس و بررسی های علمی، بر اساس کارکرد کمیسیون ها دو اولویت مهم با محوریت موضوعات اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم ها مشخص شده است و این موضوع ملاک اصلی عمل ما خواهد بود و ما به طور شفاف گزارش عملکرد خود را نیز به مردم ارائه خواهیم کرد./ خانه ملت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار