شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

آمریکا: تحریم ایران را ادامه می‌دهیم

آمریکا: تحریم ایران را ادامه می‌دهیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام اینکه تحریم ابزار مهمی برای مقابله با فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران است، تأکید کرد که آمریکا به اعمال فشار بر ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پنج‌شنبه شب در یک نشست خبری از سیاست اعمال فشار بر ایران از طریق تحریم دفاع کرد و این سیاست را ابزاری مهم برای مقابله با فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران خواند.

 

ند پرایس در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات روز گذشته خود درباره آمادگی دولت آمریکا برای برداشتن برخی تحریم‌های غیرمرتبط با برجام اظهار داشت: «ما معتقدیم که برنامه موشکی ایران و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی شرور [به زعم آمریکا] چالشی عمیق برای ما و شرکایمان در منطقه محسوب می‌شود. به همین دلیل است که ما به مقابله با ایران از راه‌های مختلف از جمله تحریم‌ ادامه می‌دهیم.»

 

وی با اعلام اینکه در صحبت‌های روز گذشته‌اش تحریم خاصی را مد نظر نداشته  به‌صورت کلی از آمادگی برای برداشتن برخی تحریم‌های غیرمرتبط با برجام سخن گفته است، اظهار داشت: «ما یک مذاکره‌کننده ارشد و یک تیم مذاکره‌کننده در وین داریم که درباره جزئیات صحبت خواهند کرد. اما وقتی بحث فعالیت‌های شرورانه، مسائل حقوق بشری، برنامه موشکی و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی در میان باشد، ما به مقابله با این رفتارها ادامه خواهیم داد و تحریم یک ابزار مهم برای انجام این کار خواهد بود.»

 

روز چهارشنبه ند پرایس در نشست خبری روزانه خود مدعی شد که دولت بایدن آماده است اقداماتی را برای بازگشت به توافق هسته‌ای بردارد و برای این منظور تحریم های غیرمرتبط با برجام را لغو کند.

 

وی در عین حال تصریح کرد: «مذاکرات وین به صورت حرفه‌ای پیش می رود، ما آماده هستیم تا اقدامات لازم و ضروری برای بازگشت به برجام را انجام دهیم، این اقدامات شامل لغو تحریم های غیرمرتبط با برجام خواهد بود. البته من در جایگاهی نیستم که بتوانم جزئیات مربوط به چگونگی آن را در اختیار شما قرار دهم.»

 

در حالی که آمریکا برای تقسیم‌‌بندی تحریم‌ها به «تحریم‌های مرتبط با برجام» و سایر تحریم‌ها از جمله تحریم‌های مرتبط با فعالیت‌های منطقه‌ای و موشکی تلاش می‌کند و قصد دارد به این بهانه از رفع برخی تحریم‌های مهم علیه ایران شانه خالی کند، ایران بارها تأکید کرده است که این تقسیم‌بندی را نخواهد پذیرفت و تنها در صورت رفع تمامی تحریم‌ها به‌صورت راستی‌آزمایی شده حاضر به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار