پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

آمریکا: تحریم ایران را ادامه می‌دهیم

آمریکا: تحریم ایران را ادامه می‌دهیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام اینکه تحریم ابزار مهمی برای مقابله با فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران است، تأکید کرد که آمریکا به اعمال فشار بر ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پنج‌شنبه شب در یک نشست خبری از سیاست اعمال فشار بر ایران از طریق تحریم دفاع کرد و این سیاست را ابزاری مهم برای مقابله با فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران خواند.

 

ند پرایس در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات روز گذشته خود درباره آمادگی دولت آمریکا برای برداشتن برخی تحریم‌های غیرمرتبط با برجام اظهار داشت: «ما معتقدیم که برنامه موشکی ایران و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی شرور [به زعم آمریکا] چالشی عمیق برای ما و شرکایمان در منطقه محسوب می‌شود. به همین دلیل است که ما به مقابله با ایران از راه‌های مختلف از جمله تحریم‌ ادامه می‌دهیم.»

 

وی با اعلام اینکه در صحبت‌های روز گذشته‌اش تحریم خاصی را مد نظر نداشته  به‌صورت کلی از آمادگی برای برداشتن برخی تحریم‌های غیرمرتبط با برجام سخن گفته است، اظهار داشت: «ما یک مذاکره‌کننده ارشد و یک تیم مذاکره‌کننده در وین داریم که درباره جزئیات صحبت خواهند کرد. اما وقتی بحث فعالیت‌های شرورانه، مسائل حقوق بشری، برنامه موشکی و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی در میان باشد، ما به مقابله با این رفتارها ادامه خواهیم داد و تحریم یک ابزار مهم برای انجام این کار خواهد بود.»

 

روز چهارشنبه ند پرایس در نشست خبری روزانه خود مدعی شد که دولت بایدن آماده است اقداماتی را برای بازگشت به توافق هسته‌ای بردارد و برای این منظور تحریم های غیرمرتبط با برجام را لغو کند.

 

وی در عین حال تصریح کرد: «مذاکرات وین به صورت حرفه‌ای پیش می رود، ما آماده هستیم تا اقدامات لازم و ضروری برای بازگشت به برجام را انجام دهیم، این اقدامات شامل لغو تحریم های غیرمرتبط با برجام خواهد بود. البته من در جایگاهی نیستم که بتوانم جزئیات مربوط به چگونگی آن را در اختیار شما قرار دهم.»

 

در حالی که آمریکا برای تقسیم‌‌بندی تحریم‌ها به «تحریم‌های مرتبط با برجام» و سایر تحریم‌ها از جمله تحریم‌های مرتبط با فعالیت‌های منطقه‌ای و موشکی تلاش می‌کند و قصد دارد به این بهانه از رفع برخی تحریم‌های مهم علیه ایران شانه خالی کند، ایران بارها تأکید کرده است که این تقسیم‌بندی را نخواهد پذیرفت و تنها در صورت رفع تمامی تحریم‌ها به‌صورت راستی‌آزمایی شده حاضر به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار