افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

دولت روحانی به روایت آمار/رکورد شکنی در گسترش بی سابقه فقر در کشور

دولت روحانی به روایت آمار/رکورد شکنی در گسترش بی سابقه فقر در کشور دولت حسن روحانی برای اولین بار طی ۴۰ سال اخیر، طی ۳ سال متوالی تورم بالای ۳۰درصد و در دو سال متوالی نرخ تورم بالای ۴۰ درصد را پشت سرگذاشته که از سال ۶۰ تاکنون در هیچ دولتی سابقه نداشته و موجب گسترش و تعمیق بی سابقه فقر در کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  بررسی آمارهای بانک مرکزی از تورم سالانه در کشور از سال 60 یعنی دولت اول موسوی تا سال 99 یعنی دولت دوم حسن روحانی نشان می دهد، تا قبل از دولت دوازدهم، در هیچ دولتی سابقه 3 سال متوالی تورم بالای 30 درصد یا دو سال متوالی تورم بالای 40 درصد سابقه نداشته است.

بر اساس آنچه در جدول رسمی بانک مرکزی در ادامه مشاهده می کنید، نرخ تورم در سال 97 به 31.2 درصد و سال 98 به 41.2 درصد رسیده و بر اساس گزارشی که اخیرا وزارت اقتصاد منتشر کرده، نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی در سال 99 به بالای 44 درصد رسیده است.

این در حالی است که حتی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی که رکورد تورم 49.4 درصد را هم داشتیم، تورم بالای 30درصد تنها در 2 سال 73 و 74 و تورم بالای 40 درصد هم در سال 74 رخ داده است. 

در دولت احمدی نژاد هم که شدید ترین تحریم های آمریکا، اروپا و سازمان ملل بر علیه ایران اعمال شد، تورم بالای 30درصد طی دو سال 87 و 88 رخ داده و تورم بالای 40 درصد هم نداشتیم. در زمان جنگ هم تورم بالای 30درصد در کشور سابقه نداشته است.

این در حالی است که تجربه 3 سال متوالی تورم بالای 30درصد که حاصل بی تدبیری و ناکارآمدی دولت مورد حمایت اصلاح طلبان بوده است، سفره مردم را به شدت تحت تاثیر قرار داده و فقر معیشتی را تعمیق داده است.

بررسی های اجمالی سطح قیمتها در کشور طی 8 سال اخیر نشان می هد که بسیاری از کالاها و خدمات طی این مدت حدود 10 برابر گران شده اند که گزارش های تفصیلی آن بعداً منتشر خواهد شد./تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار