خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

دولت روحانی به روایت آمار/رکورد شکنی در گسترش بی سابقه فقر در کشور

دولت روحانی به روایت آمار/رکورد شکنی در گسترش بی سابقه فقر در کشور دولت حسن روحانی برای اولین بار طی ۴۰ سال اخیر، طی ۳ سال متوالی تورم بالای ۳۰درصد و در دو سال متوالی نرخ تورم بالای ۴۰ درصد را پشت سرگذاشته که از سال ۶۰ تاکنون در هیچ دولتی سابقه نداشته و موجب گسترش و تعمیق بی سابقه فقر در کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  بررسی آمارهای بانک مرکزی از تورم سالانه در کشور از سال 60 یعنی دولت اول موسوی تا سال 99 یعنی دولت دوم حسن روحانی نشان می دهد، تا قبل از دولت دوازدهم، در هیچ دولتی سابقه 3 سال متوالی تورم بالای 30 درصد یا دو سال متوالی تورم بالای 40 درصد سابقه نداشته است.

بر اساس آنچه در جدول رسمی بانک مرکزی در ادامه مشاهده می کنید، نرخ تورم در سال 97 به 31.2 درصد و سال 98 به 41.2 درصد رسیده و بر اساس گزارشی که اخیرا وزارت اقتصاد منتشر کرده، نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی در سال 99 به بالای 44 درصد رسیده است.

این در حالی است که حتی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی که رکورد تورم 49.4 درصد را هم داشتیم، تورم بالای 30درصد تنها در 2 سال 73 و 74 و تورم بالای 40 درصد هم در سال 74 رخ داده است. 

در دولت احمدی نژاد هم که شدید ترین تحریم های آمریکا، اروپا و سازمان ملل بر علیه ایران اعمال شد، تورم بالای 30درصد طی دو سال 87 و 88 رخ داده و تورم بالای 40 درصد هم نداشتیم. در زمان جنگ هم تورم بالای 30درصد در کشور سابقه نداشته است.

این در حالی است که تجربه 3 سال متوالی تورم بالای 30درصد که حاصل بی تدبیری و ناکارآمدی دولت مورد حمایت اصلاح طلبان بوده است، سفره مردم را به شدت تحت تاثیر قرار داده و فقر معیشتی را تعمیق داده است.

بررسی های اجمالی سطح قیمتها در کشور طی 8 سال اخیر نشان می هد که بسیاری از کالاها و خدمات طی این مدت حدود 10 برابر گران شده اند که گزارش های تفصیلی آن بعداً منتشر خواهد شد./تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار