محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

سخنگوی دولت: «فقر» خروجی درست عمل نکردن سیستم است

سخنگوی دولت: «فقر» خروجی درست عمل نکردن سیستم است سخنگوی دولت با بیان اینکه «فقر» خروجی درست کار نکردن سیستم است، افزود: در جامعه شاهد افزایش فقر هستیم، چرا سیستم‌ها درست کار نمی‌کنند. زمانی که سیستم‌ها درست عمل نمی‌کنند سیستم‌های خودجوش مانند سمن‌ها متولد می‌شوند، زیرا به آنها نیاز داریم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 07
کد خبر: ۲۵۶۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فاطمه مهاجرانی» عصر شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در مراسم دیدار با فعالان اجتماعی و مدیران سازمان‌های مردم نهاد که با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: شوپنهاور می‌گوید «چرا دردی که درد من نیست، درد من می‌شود و من را آزار می‌دهد؟» واقعیت این است که سازمان‌های مردم نهاد دقیقا همین هستند. ما انسان‌ها به خیر جمعی نیاز داریم. به این دلیل کار خیر می‌کنیم، زیرا به آن نیاز داریم تا حال ما خوب شود.

وی ادامه داد: واقعیت این است که در سال‌هایی که گذشت اگر سمن‌ها نبودند مشخص نبود در حوزه‌های مختلف چه اتفاقاتی رخ می‌داد. سمن‌ها گل‌هایی هستند که باعث می‌شوند دیوار کج جامعه ما زیبا به نظر بیاید. از اینکه در کنار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستم احساس غرور می‌کنم، زیرا او از جنس، کار و تغییر است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: جمله‌ای خواندم از نویسنده‌ای با این مضمون که دنیا را از آنچه گرفته‌اید بهتر تحویل بدهید، خواه با کاشتن یک گل، خواه با تربیت یک فرزند. امیدوارم ما نیز اینچنین پیش برویم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار