اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

حمله به مرکز جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی در شمال عراق

منابع عراقی از کشته و زخمی شدن شماری از جاسوس‌های سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در شمال عراق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 13
کد خبر: ۸۳۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر منابع عراقی از حمله به مرکز اطلاعات و عملیات ویژه سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در شمال عراق خبر دادند.

کانال «صابرین نیوز» و «مرکز الاعلام المقاوم» سه‌شنبه شب به نقل از منبعی امنیتی گزارش دادند که گروهی ناشناس اقدام به حمله به این مرکز متعلق به موساد کرده که در نتیجه آن شماری از «نیروهای اسرائیلی» کشته یا زخمی شده‌‌اند.

این منابع به جزئیات بیشتر در این باره اشاره‌ای نکرده‌اند ولی گفتند که جزئیات بیشتر این عملیات به‌زودی منتشر خواهد شد.

منطقه کردستان عراق جزو مناطقی است که رسانه‌ها و منابع این کشور بارها درباره فعالیت عناصر صهیونیست هشدار داده‌اند. رژیم صهیونیستی در جریان همه‌پرسی جدایی این منطقه از عراق در سال ۲۰۱۷ از این همه ‌پرسی غیرقانونی حمایت کرده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار