درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

رویکرد وزارت کشور بر دو اصل بیطرفی و قانونمداری در انتخابات است

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: مبنای حرکت وزارت کشور بر دو اصل بیطرفی و قانونمداری در برگزاری انتخابات است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۹۳

جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در همایش بخشداران سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانسی در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری، مهم‌ترین و حساس‌ترین انتخابات در کشور است؛ اظهار داشت: باید همت و تلاش همه ما به عنوان مجریان اصلی برگزاری انتخابات، رعایت مرّ قانون باشد.

 

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم در انتخابات امسال موضوع کرونا است؛ گفت: اکنون موج چهارم بیماری کرونا در کشور شیوع گسترده یافته است و امید داریم با تدابیر ستاد ملی کرونا، این موج به سرعت کنترل و مهار شود.

 

موضوع فعال شدن احزاب و جریانات سیاسی از دیگر محورهای مورد اشاره در همایش بخشداران سراسر کشور بود که در این خصوص عرف خاطرنشان کرد: به مراتب نزدیکی به زمان انتخابات، شاهد رونق احزاب و فعالیت گروه‌های سیاسی هستیم و به تدریج افراد و شخصیت‌های سیاسی برای حضور در عرصه‌های انتخاباتی به صورت رسمی‌تر اعلام آمادگی می‌کنند.

 

رئیس ستاد انتخابات کشور در این خصوص پیش بینی کرد: احتمالاً تا نیمه اردیبهشت ماه، تکلیف بخش عمده جریانات سیاسی کشور برای حضور در انتخابات ۲۸ خرداد مشخص می‌شود.

 

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به چهار رکن مهم انتخابات در کشور اشاره کرد و گفت: محور حرکت در برگزاری انتخابات، چهار رکن امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت است.

 

عرف همچنین تصریح کرد: رویکرد وزارت کشور در برگزاری انتخابات امن و سالم بر دو مدار بی‌طرفی و قانونمداری است.

عرف در ادامه خاطرنشان کرد: دو رکن مشارکت و رقابت، وظیفه ملی است و در این عرصه وزارت کشور به همراه همه دستگاه‌های ذی ربط اعم از لشگری و کشوری، بایستی در ذیل فرمایشات مقام معظم رهبری که همواره بر اصل مشارکت حداکثری تأکید دارند، اقدام و عمل کنیم.

 

معاون وزیر کشور در این خصوص یادآور شد: یکی از راه‌های افزایش مشارکت و شور و شوق در انتخابات، فعال شدن گروه‌های مرجع و میدانداری رسانه‌های کشور است که بایستی در این عرصه هم امید به آینده و تغییر از مسیر صندوق رأی تقویت شود.

 

عرف در پایان خاطر نشان کرد: هدف اصلی همه ما برگزاری انتخابات پرشور، مشارکتی، رقابتی و سالم است و امید این است که با همت و اراده جمعی بتوانیم این اصل مهم را در ۲۸ خرداد ماه سال جاری تحقق ببخشیم./مهر

ارسال نظر