آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

مسکو: جایگزینی برای برجام وجود ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، کشورش از تلاش‌ها برای احیای برجام رضایت دارد و تهران و واشنگتن مصمم هستند آن را به نتیجه برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 22
کد خبر: ۸۴۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت، مسکو از تلاش‌های انجام شده برای احیای برجام رضایت دارد.

زاخاروا در نشستی خبری گفت: «از تلاش‌ها و رایزنی‌های کشورهای عضو برجام و آمریکا برای احیای آن رضایت داریم. دیدگاه‌های روسیه در روند مذاکرات مطرح شد».

او در ادامه گفت: «هدف این گفت‌وگوها احیای تعهدات برجامی طبق اصول و چارچوب زمانی اولیه است. شاهد هستیم که همه طرف‌ها از جمله واشنگتن و تهران مصمم هستند که به نتیجه برسند و به‌دنبال ایجاد تعادل میان منافع ذیل برجام و اجرای آن به شکلی پایدار هستند».

این دیپلمات روس افزود: «آمریکایی‌ها، این واقعیت را به چالش نمی‌کشند که نقض آشکار برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت باید تصحیح شود و به همین دلیل به‌دنبال ایجاد شرایطی برای بازگشت ایران به تعهداتی هستند که در پاسخ به خروج آمریکا از برجام کنار گذاشته است».

زاخاروا در ادامه گفت: «باور داریم که جایگزینی برای برجام وجود ندارد و تمام شرایط لازم برای اجرای مجدد برجام با ظرفیت کامل، مهیا است. اعتقاد داریم که موثرترین راه برای رسیدن به این اهداف نظارت دقیق بر تعهدات تمامی طرف‌ها خواهد بود. این چیزی است که روسیه باور دارد و از همه طرف‌ها می‌خواهیم از آن تبعیت کند».

نشست کمیسیون مشترک برجام بعدازظهر سه‌شنبه در «گرندهتل» وین برگزار و قرار شد گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد. در این نشست، رؤسای هیات‌های مذاکره‌کننده کشورهای طرف ‌برجام به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفت‌وگوهای فنی و پیش‌نویس‌های اولیه متون و نحوه تداوم گفت‌وگوها پرداختند.

در نشست روز سه‌شنبه کمیسیون مشترک، «سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه و رئیس هیأت ایرانی ضمن تأکید مجدد اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با برجام و مسیری که باید طی شود، روند کنونی گفت‌وگوها را به رغم دشواری‌ها و چالش‌های موجود رو به جلو ارزیابی کرد.‌/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار