عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

اولیانوف: نشست هیأت‌های ایران، روسیه و چین در وین پربار بود

اولیانوف: نشست هیأت‌های ایران، روسیه و چین در وین پربار بود نماینده روسیه در گفت‌وگوهای برجامی وین، نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأت‌های ایران و چین را پربار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین ضمن ارائه توضیحاتی درباره نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأت‌های ایران و چین، آن را پربار توصیف کرد.

وی در توییتی در این خصوص نوشت: هیأت‌های چین، ایران و روسیه امروز پیش از نشست کمیسیون مشترک برجام دیدار کردند. ما یادداشت‌ها را مقایسه و درباره راه پیش رو برای احیای کامل توافق هسته‌ای تبادل نظر کردیم. جلسه پرباری بود. 

فارس پیشتر گزارش داد در آستانه از سرگیری نشست‌های کمیسیون مشترک برجام در وین، نشست سه جانبه هماهنگی بین روسای هیأت‌های ایران، روسیه و چین امروز (سه‌شنبه) از ساعت ۱۱ (به وقت وین) در محل‌ نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد.

در این نشست «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین و رئیس هیأت این کشور در مذاکرات و «وانگ کان» رئیس هیأت چین حضور داشتند.

طبق این گزارش، طرف‌ها ضمن مروری بر آخرین وضعیت گفت‌وگوها در خصوص بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و لغو تحریم‌های این کشور علیه ایران، خواستار لغو یک جای تحریم‌های آمریکا به عنوان یک شرط ضروری برای بازگشت این کشور به برجام شدند.

نشست کمیسیون مشترک امروز قرار است با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا ساعت ۱۵ به وقت وین (۱۷:۳۰ به وقت تهران) در شهر وین برگزار شود. ریاست این هیأت را «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده دارد.

میخائیل اولیانوف، دیپلمات ارشد روسیه دیشب هم در توئیتی از احتمال طولانی‌تر شدن دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام در وین خبر داد./فارس

 

 

کلمات کلیدی: روسیه چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار