علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت

عطریانفر: ظریف گزینه اول ماست

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: از نظر این حزب، آقای دکتر ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۱۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران طی گفت‌وگویی درباره فضای انتخاباتی کشور با توجه به اینکه کمتر از دو ماه تا انتخابات 1400 باقی مانده گفت: به‌دلیل عدم همراهی نخبگان سیاسی-اجتماعی در امر انتخابات دچار فضای سرد انتخاباتی هستیم و این گرفتاری را داریم و حتی اگر با گذشته‌ی تاریخیِ برگزاری انتخابات در کشورمان هم مقایسه کنیم، در این دوره کم‌ترین حس حضور را درک می‌کنیم و فضای بی‌تحرکی است و فرصت زیادی تا انتخابات نداریم.

 

وی درباره حمایت این حزب و اصلاح‌طلبان از کدام‌یک از چهره‌های مطرح در انتخابات 1400 گفت: حزب کارگزاران از موضع نگاه حزبی خود بر این باور است که چندین شخصیت می‌توانند مطرح بشوند که حیثیت کافی برای مشارکت و صلاحیت‌های کافی برای حضور دارند اما به چهره‌هایی که می‌توان اشاره کرد از جمله آقایان جهانگیری، ظریف، پزشکیان و عارف می‌توان نام برد؛ چهره‌های زیادی می‌تواند مطرح باشند ولی از میان این چهره‌ها کسی که بتواند «اعتماد و ارتباط با رهبری»، «اجتماع نخبگان با او» و «رأی منفی کمتر از جامعه» را داشته باشد، از نظر حزب کارگزاران آقای دکتر محمدجواد ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره امکان انتخاب یک کاندیدای نیابتی از سوی اصلاح‌طلبان تصریح کرد: حتی اگر اصلاح‌طلبان نتوانند یک نامزد انتخاباتیِ موجه داشته باشند و شورای نگهبان بر آن‌ها سخت گرفت، باور دارم که ما نمی‌توانیم حضور خود را در انتخابات متنفی اعلام کنیم و باید در این شرایط، «خیرالموجودین» را انتخاب کنیم و در چنین فرضی اگر حضور آقای علی لاریجانی قرین به پیروزی باشد، چه بسا برخی چهره‌ةای اصلاح‌طلب با او همراهی و از حمایت کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
0
سلام شایدتوهم درکارتروسرداردلها سهم بودید
آخرین اخبار