سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

عطریانفر: ظریف گزینه اول ماست

عطریانفر: ظریف گزینه اول ماست عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: از نظر این حزب، آقای دکتر ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۱۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران طی گفت‌وگویی درباره فضای انتخاباتی کشور با توجه به اینکه کمتر از دو ماه تا انتخابات 1400 باقی مانده گفت: به‌دلیل عدم همراهی نخبگان سیاسی-اجتماعی در امر انتخابات دچار فضای سرد انتخاباتی هستیم و این گرفتاری را داریم و حتی اگر با گذشته‌ی تاریخیِ برگزاری انتخابات در کشورمان هم مقایسه کنیم، در این دوره کم‌ترین حس حضور را درک می‌کنیم و فضای بی‌تحرکی است و فرصت زیادی تا انتخابات نداریم.

 

وی درباره حمایت این حزب و اصلاح‌طلبان از کدام‌یک از چهره‌های مطرح در انتخابات 1400 گفت: حزب کارگزاران از موضع نگاه حزبی خود بر این باور است که چندین شخصیت می‌توانند مطرح بشوند که حیثیت کافی برای مشارکت و صلاحیت‌های کافی برای حضور دارند اما به چهره‌هایی که می‌توان اشاره کرد از جمله آقایان جهانگیری، ظریف، پزشکیان و عارف می‌توان نام برد؛ چهره‌های زیادی می‌تواند مطرح باشند ولی از میان این چهره‌ها کسی که بتواند «اعتماد و ارتباط با رهبری»، «اجتماع نخبگان با او» و «رأی منفی کمتر از جامعه» را داشته باشد، از نظر حزب کارگزاران آقای دکتر محمدجواد ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره امکان انتخاب یک کاندیدای نیابتی از سوی اصلاح‌طلبان تصریح کرد: حتی اگر اصلاح‌طلبان نتوانند یک نامزد انتخاباتیِ موجه داشته باشند و شورای نگهبان بر آن‌ها سخت گرفت، باور دارم که ما نمی‌توانیم حضور خود را در انتخابات متنفی اعلام کنیم و باید در این شرایط، «خیرالموجودین» را انتخاب کنیم و در چنین فرضی اگر حضور آقای علی لاریجانی قرین به پیروزی باشد، چه بسا برخی چهره‌ةای اصلاح‌طلب با او همراهی و از حمایت کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
0
سلام شایدتوهم درکارتروسرداردلها سهم بودید
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار