جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 یکشنبه 29 فروردین / زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 یکشنبه 29 فروردین / زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

انتخابات ریاست جمهوری 1400 روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود و انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات ایران است که راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر انتخابات ریاست جمهوری 1400یکی از مهمترین رخدادهای تاریخی ایران است. انتخابات 1400 تعیین کننده سرنوشت کشور است و دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل میدهند. گفتنی است انتخابات ایران روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود. راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

 

نتایج انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در معیشت مردم کشور دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پس از تایید صلاحیت شورای نگهبان در معرض رقابت قرار میگیرند. اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است و در ادامه این خبر آرشیو کامل اخبار امروز انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری را میخوانید.

 

نحوه ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ 

حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی تواند شرکت کند و در اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شده که در آن رجال سیاسی باید شرایط ذیل را نظیر ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور دارا باشند.

 

در قانون انتخابات ریاست جمهوری واژه رجل سیاسی به معنی مرد تعبیر میشود اما گفته می شود که زنان نیز میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کنند. با این وجود تاکنون در هیچ کدام از انتخابات ریاست جمهوری زنان تایید صلاحیت نشدند. مهلت ثبت نام برای داوطلبان ریاست جمهوری پنج روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور است.

 

شورای نگهبان مسئول نظارت بر تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری است و پس از ثبت نام داوطلبان واجدالشرایط، شورای نگهبان ظرف مدت 5 روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی می‌کند و نتیجه را به وزارت کشور اعلام می‌کند. 

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت میکنند؟

افرادی همانند حسین دهقان، فریدون عباسی ، حسن سبحانی، سید محمد غرضی، مصطفی کواکبیان، سید محمدعلی افشانی، علی مطهری تایید کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 حضور دارند. 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

چه کسانی برای حضور در انتخابات 1400 تمایل دارند؟

افرادی نیز نسبت به شرکت در انتخابات 1400 ابراز تمایل کردند که  عباس آخوندی، حمیدرضا حاجی‌بابایی، محسن رضایی، محسن رهامی، سید عزت‌الله ضرغامی، سعید محمد و  مرضیه وحید دستجردی احتمال دارد در انتخابات ایران شرکت کنند.

 

احتمال حضور چه کسانی در انتخابات 1400 وجود دارد؟

گمانه زنی هایی از حضور برخی شخصیت ها را در انتخابات ریاست جمهوری 1400 وجود دارد که افراد چون محمدجواد آذری جهرمی،  محمود احمدی‌نژاد، غلامحسین الهام، مهرداد بذرپاش، سعید جلیلی، اسحاق جهانگیری، سید محمدصادق خرازی، سید حسن خمینی، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، رستم قاسمی، محمدباقر قالیباف، علی لاریجانی و علی نیکزاد احتمال دارد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شوند.

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت نمی کنند؟

اما برخی شخصیت های سیاسی اعلام کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شرکت نمیکنند. غلامعلی حداد عادل، سید محمد خاتمی، سید ابراهیم رئیسی، محمدجواد ظریف، پرویز فتاح و محسن هاشمی رفسنجانی در انتخابات سیزدهم شرکت نمیکنند.

 

اخبار امروز انتخابات ریاست جمهوری 1400

زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری

براساس آخرین اعلام ستاد انتخابات کشور ثبت نام داوطلبین این انتخابات از روز سه شنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت آغاز و تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت به مدت ۵ روز ادامه می‌یابد.

براساس ماده ۶۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:

۱- از رجال مذهبی، سیاسی.

۲-ایرانی الاصل .

۳-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران.

۴-مدیر و مدبر.

۵-دارای حسن سابقه و امانت و تقوی.

۶-مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور

نمایندگان مجلس یازدهم طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را دست بررسی دارند، ولی با توجه به زمان اندک باقی مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، به نظر می رسد که قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مصوب ۵/۴/ ۱۳۶۴ با اصلاحات بعدی همچنان مبنای برگزاری انتخابات باشد.

 

مخالفت رهبری با حضور رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰

مرسوم است فعالان و بزرگانِ جریانات مختلف سیاسی برای تصمیم گیری در موارد خاصی همچون نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، نظر مقام معظم رهبری را نیز جویا شده و برای استشاره (طلب مشاوره) خدمت ایشان می روند.

رهبری در این مشاوره ها با توجه به اشراف به وضعیت و شاخص های کلان کشور، نظر مشورتی و صلاحدیدِ خود را ارائه کرده و از ارائه حکم حکومتی و اصطلاحا دستوری در این رابطه خودداری می کنند و در نهایت جمع بندی و تصمیم گیری با خودِ افراد است.

در جدیدترین مورد در این رابطه هفته گذشته اعلام شد که سیدحسن خمینی در جلسه اخیر خود با مقام معظم رهبری نظر ایشان را در رابطه با نامزدی اش در انتخابات آتی ریاست جمهوری جویا شده و رهبری این حضور را به صلاح ندانسته اند‌.

حال براساس برخی شنیده ها، نظر مقام معظم رهبری درباره نامزدی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری نیز، منفی بوده است.

انتخابات 1400

طبق این شنیده ها چند ماه پیش رئیس قوه قضائیه موضوع حضور خود در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و استعفایش از ریاستِ قوه قضائیه را با رهبری مطرح کرده که با مخالفت ایشان روبرو شده است.

در این شرایط به نظر می رسد در صورت قطعی بودنِ این گمانه زنی و عدم حضورِ قطعی ابراهیم رئیسی و با توجه به اعلام هفته گذشته سیدحسن خمینی مبنی بر نامزد نشدنش در انتخابات، دیگر شاهدِ رقابت و اصطلاحا دوئلِ ۲ سیدِ “خمینی و رئیسی” در انتخابات نخواهیم بود.

البته با این وجود خبرها و مصاحبه هایی که در روزهای اخیر از برخی چهره های سیاسی منتشر می شود نشان می دهد که برخی جریانهای سیاسی در جبهه اصولگرا، همچنان به ابراهیم رئیسی برای حضور در عرصه انتخابات فشار می آورند.

 

انتخابات ریاست جمهوری پنجم خرداد برگزار می‌شود

«حموده صباغ» رئیس پارلمان سوریه امروز (یک شنبه) گفت که انتخابات ریاست جمهوری در خارج از سوریه نیز ۲۰ مه (۳۰ اردیبهشت) برگزار خواهد شد.

صباغ تصریح کرد: همانطوری که ارتش سوریه توانست در جبهه نبرد در برابر تروریسم بایستد و تروریست‌ها را شکست دهد، هر یک از ما نیز با مشارکت در انتخابات توطئه‌هایی که سوریه را هدف قرار داده، به شکست می‌کشانیم.

وی در ادامه تأکید کرد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سوریه از فردا، دوشنبه می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

رئیس پارلمان سوریه از همه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواست تا درخواست‌های خود برای شرکت در انتخابات را تا ۱۰ روز دیگر به دادگاه عالی قانون اساسی سوریه ارائه دهند.

 

احتمال رد صلاحیت اعضای شورای شهر تهران در انتخابات ۱۴۰۰ 

از مجموع اعضای فعلی شورای شهر تهران، تنها 7 نفر برای نامزدی دوباره در انتخابات شوراها در خرداد 1400 ثبت نام کرده اند. ابراز نگرانی سید محمد خاتمی از سردشدن انتخابات و حذف بسیاری از نامزدهای انتخاباتی، شاید به دلیل خبرهایی بود که به او رسیده است.

بررسی ها نشان می دهد که با توجه به ارائه گزارشات مستند دستگاه های ذیربط درباره سوابق اعضای شورای شهر تهران به فرمانداری تهران که برای دور جدید نیز ثبت نام کرده‌اند، احتمال رد صلاحیت این افراد بسیار زیاد است.

برخی از اعضای شورای شهر نسبت به این موضوع و آگاهی از مستندات ارائه شده و احتمال بالای رد صلاحیت، اعتراض کرده اند.

 


واکنش کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ به شعار یارانه دو میلیون تومانی

حجت‌الاسلام نبوی از عزم خود برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری خبر داد. وی درباره برنامه هایش گفتگوی تفصیلی را انجام داده است که بخش هایی از آن درخصوص نظرات وی درمورد پرداخت یارانه است که در زیر می خوانید:
اتفاقاً رئیس دولت نهم و دهم که یکسری اقدامات مردمی انجام داد از آن زمان که فرمول‌هایش را تک خطی کرد، سقوطش آغاز شد. ناتوانی‌اش آغاز شد. فرمول‌های مدیریت جامعه بسیار پیچیده است. اگر قرار است یارانه را بر اساس همان مصوبات اولیه مجلس تقسیم می‌کردید به همان نحوی که ۲۰ درصد سهم تولید بود و بخش‌های دیگر دانش‌بنیان و زیرساخت‌ها سهم خودشان را دریافت می‌کردند، هرآنچه را که به‌عنوان کمک داخل آن می‌ریختید، حتماً نتیجه‌اش را به نحو درآمد و به‌نحو بهینه شدن درآمد جامعه برداشت می‌کردید. به جای اینکه ۴۵ هزار یارانه به تک تک مردم برسانید و بعد نحوه هدفمندی یارانه‌تان کلاً وارونه بشود، طوری می‌شد که بسیاری از مشاغل رشد پیدا می‌کرد و افراد حقوق ماهیانه‌شان را می‌گرفتند. یعنی به قیمت آن زمان، افراد یک میلیون و بعداً دو و سه میلیون حقوق می‌گرفتند و دیگر آن ۴۵ هزار تومان در برابر این پول معنایی نداشت. امّا فرمول‌ها را تک خطی‌ می‌کنند، تک خطی هم یعنی عوام فریبی...

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری


«حاجی دلیگانی» عضو هیئت اجرائی انتخابات ریاست جمهوری شد

محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی نتیجه انتخابات معرفی یک نفر از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی جهت عضویت در هیئت اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری در اجرای بند یک ماده ۲۱۶ آیین نامه داخلی مجلس را بدین شرح اعلام کرد:

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۲۶ رأی موافق از مجموع ۱۶۳ رأی اخذ شده، حسینعلی حاجی دلیگانی را به عنوان عضو هیئت رئیسه مجلس در هیئت اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری انتخاب کردند.

 

رودست خوردن کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ در کلاب هاوس

در کلاب‌هاوس با یک اپلیکیشن (نرم افزار) صرفا صوتی طرف هستیم که در آن خبری از متن و عکس و ویدیو نیست. همه چیز زنده اتفاق می‌افتد و کاربر باید گفت‌وگوها را همزمان با انتشار گوش دهد. در چند روز گذشته تعدادی از فعالان سیاسی کشورمان در این فضا حضور یافتند و نظرشان را در رابطه با انتخابات پیش رو بیان کردند.

عباس عبدی، فعال رسانه ای، گفتگوهای آزاد و نامحدود درباره مسائل مختلف را حسن کلاب هاوس دانست و گفت: اگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به کلاب هاوس بیایند با کارشناسان واقعی مواجه خواهند شد. بر خلاف تلویزیون که مجری‌ها با انواع محدودیت با نامزدهای انتخاباتی بحث می‌کنند در کلاب هاوس کارشناسان هر حوزه و مردم حضور دارند.

عبدی در مورد تاثیر احتمالی کلاب هاوس بر انتخابات، اظهار داشت: این انتخابات است که تعیین می کند کلاب هاوس روی آن چه اثری بگذارد. اگر مشارکت توجیه پذیر و رقبا جدی باشند، کلاب هاوس مشارکت را افزایش می دهد و تنور انتخابات را گرم می‌کند. در غیر این دو صورت اثر کاهنده روی مشارکت خواهد داشت.

این روزنامه‌نگار با اشاره به استفاده اهالی سیاست از این فضا توضیح داد: علت استقبال سیاستمداران ایرانی از «کلاب هاوس» نیازی است که آنها به کارکرد این نرم افزار دارند. در واقع بخشی از سیاستمداران ایرانی دسترسی آزاد به رسانه های داخلی ندارند. ضمن این که دوست هم ندارند با رسانه‌های خارجی گفتگو داشته باشند. آنها بهترین راه را در این می بینند که از این بستر رسانه‌ای استفاده کنند.
او در پاسخ به این سوال که این استقبال تا چه زمانی ادامه خواهد یافت بیان کرد: فکر نمی کنم استفاده از کلاب هاوس موجی زودگذر باشد. ممکن است یک بستر جدیدتر بیاید و این را کنار بگذارد. ولی این نیاز یک نیاز زودگذر نیست. تنها در یک صورت ممکن است این گرایش تضعیف شود و آن به طور مشخص آزاد شدن فضای رادیو و تلویزیون و مطبوعات است. تا وقتی که اتفاقی در رادیو و تلویزیون نیفتد این نیاز وجود دارد و چون کلاب هاوس پاسخگوی این نیاز است، گرایش به سمت آن وجود خواهد داشت.

 

۹ کاندیدای اصلی اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۰ مشخص شدند

منوچهر متکی، از چهره‌های ارشد اصولگرایان و وزیرامورخارجی دولت محمود احمدی‌نژاد، در در شبکه افق صداوسیما گفت: ۹ گزینه اصلی شورای وحدت اصول‌گرایان برای انتخابات ریاست‌جمهوری این‌ها هستند: باقر قالیباف، ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، حسین دهقان، علی نیکزاد، حسین قاضی‌زاده هاشمی، عزت‌الله ضرغامی و سعید محمد.

شورای‌وحدت، تشکل اصلی و جبهه‌ای اصول‌گرایان در انتخابات پیش رو است.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار