حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تأکید ظریف بر ضرورت وجود یک نظام امنیتی در منطقه با حضور کشورهای حوزه خلیج فارس

وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور عراق ضمن با اهمیت خواندن نقش و حضور تاثیرگذار عراق در موضوعات منطقه، بر ضرورت وجود یک نظام امنیتی در منطقه با حضور همه کشورهای حوزه خلیج فارس تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه در بغداد حضور دارد، امروز (دوشنبه) در ادامه دیدار با مقامات عراقی با «برهم صالح» رئیس جمهور عراق ملاقات و به رایزنی در موضوعات مورد علاقه دو کشور پرداخت.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار نقش و حضور تاثیرگذار عراق در موضوعات منطقه‌ای را با اهمیت خواند و دیدگاه کشورمان مبنی بر ضرورت وجود یک نظام امنیتی در منطقه با حضور تمام کشورهای حوزه خلیج فارس را که پیش از این در چارچوب ابتکار صلح هرمز از سوی رئیس جمهور کشورمان ارائه شده است را تشریح کرد.

 

ظریف با اشاره به توافقات دو کشور در موضوعات مختلف بر ضرورت انجام پیش بینی‌هایی برای اجرایی شدن توافقات به دور از پیچیدگی‌های اداری تاکید کرد.

 

برهم صالح رئیس جمهور عراق نیز در این دیدار روابط دو کشور را با اهمیت خواند و در خصوص اجرای سریع‌تر توافقات دو کشور دیدگاه خود را تشریح کرد.

 

محیط زیست، مسائل مرتبط با تروریسم و افراط گرایی در منطقه،مسائل مالی فیمابین، همکاری‌های دو کشور در سطح منطقه و همچنین با دیگر کشورها از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

 

به گزارش فارس، ظریف پیش از این نیز با «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق دیدار و پس از آن نیز در نشست خبری مشترک به تشریح گفت‌وگوهایش پرداخت.

 

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای عراقی ضمن استقبال از ایفای نقش عراق در منطقه و ابراز نگرانی از اقدامات اخیر داعش در این کشور، بر پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی و همرزمانش تأکید کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز نیز در سفر به دوحه با امیر و وزیر خارجه قطر دیدار کرد و قرار است فردا (سه‌شنبه) نیز به منطقه کردستان عراق سفر و با مقامات این منطقه دیدار و به گفت‌وگو بپردازد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار