چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی

حباب ۶۰۰ هزار واحدی شاخص بورس نهران +نمودار

حباب ۶۰۰ هزار واحدی شاخص بورس نهران +نمودار امروز شاخص بورس ۵ هزار واحد دیگر صعود کرد با این حال اکثریت سهام بازار نزولی بودند. جو بی اعتمادی هنوز در بورس پابرجاست و یک کارشناس اقتصادی نیز در اظهار نظری مناقشه برانگیز اعلام کرد بورس ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد دیگر حباب دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۷۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاخص کل بورس امروز برای دومین روز متوالی صعودی بود و ۵ هزار واحد دیگر به ارتفاع شاخص افزوده شد. آیا رشد متوالی شاخص در دو روز اخیر نشان دهنده بهبود وضعیت بورس است؟ با کمی دقت در نقشه بازار و بررسی شاخص مهم دیگر یعنی شاخص هم وزن که روند معاملات و قیمت سهام شرکت‌های کوچک و پرشمار بازار را نشان می‌دهد، می‌توان با قاطعیت به سوال قبل پاسخ منفی داد.

رشد پنج هزار و ۶۵ واحدی شاخص که ارتفاع شاخص کل را به رقم یک میلیون و ۲۰۷ هزار و ۶۹۵ واحدی رساند در برابر کاهش ۵ صدم درصدی شاخص هم‌وزن به وضوح نشان می‌دهد اکثریت بازار همچنان نزولی است و شاخص کل تنها با کمک بازارگردانی نماد‌های شاخص ساز بالا رفته است.

احسان سلطانی کارشناس مطرح اقتصادی که سال گذشته در زمان اوج رونق بازار سهام به کرات سقوط بازار را پیش بینی و در این باره هشدار داده بود این بار نیز با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود زنگ‌ها را برای سقوط بیشتر شاخص به صدا درآورده است.

جزئیات رشد حبابی شاخص

سلطانی در این پست که با یک نمودار همراه است، نوشت: شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در نیمه اول سال ۱۳۹۶ حدود ۸۰ هزار واحد بود که از نیمه دوم این سال روند رشد خود را آغاز کرد و در ۵ مرداد ۱۳۹۹ از مرز ۲ میلیون واحد گذشت.

در شرایطی شاخص کل ۲۳ برابر افزایش یافته بود که قیمت دلار و مسکن کمتر از ۶ برابر بالا رفته بود. پس از این صعود حبابی شاخص کل شروع به سقوط کرد و در ۲۰ آبان ۱۳۹۹ به یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد رسید. شاخص کل از بهمن ۱۳۹۹ به بعد حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد نوسان داشته است.

ارزش جاری دلاری بازار بورس اوراق بهادار تهران از ۸۷ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۶ به ۲۰۰ میلیارد دلار در اوایل اردیبهشت ماه صعود کرده است. در شرایطی که نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۶ قیمت طلا و مسکن حدود ۶ برابر شده، ارزش جاری بازار بورس تهران ۱۵ برابر افزایش یافته است.

نسبت قیمت به عایدی بورس تهران بیش از ۲ برابر میانگین بلندمدت می‌باشد. با در نظر گرفتن حتی ۲۰ درصد عرضه اولیه، شاخص بورس تهران بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد حباب دارد.
 
حباب ۶۰۰ هزار واحدی شاخص بورس نهران +نمودار
 
 
 
/کاماپرس
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
0
اقای کارنشناش نگفتی اجناس چقدرفته بالا به نظر توهمچیز گل بلبله فقط بورس مشکل داره راجع به اجناسم نظر بده داری حقوق می گیره
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار