ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تاکید عراق بر ادامه همکاری امنیتی با روسیه، سوریه و ایران در مبارزه با تروریسم

تاکید عراق بر ادامه همکاری امنیتی با روسیه، سوریه و ایران در مبارزه با تروریسم سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق تاکید کرد که کشورهای عراق، ایران، روسیه و سوریه به تبادل اطلاعات برای مبارزه با تروریسم در قالب کمیته چهارجانبه ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که کمیته امنیتی چهارجانبه متشکل از روسیه، سوریه و ایران به شکلی فعال و موثر به نقش مشترک خود در تبادل اطلاعات علیه تروریسم ادامه می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق گفت: افسران سه کشور روسیه، ایران و سوریه در حال حاضر در کنار افسران عراقی در مرکز چهارجانبه حضور دارند و کار این مرکز نقش بزرگی در تامین اطلاعات بسیاری علیه گروه‌های تروریستی دارد.

وی افزود: ما معتقدیم که نقش این مرکز در تبادل اطلاعات طی هماهنگی بین نیروهای امنیتی با سه کشور روسیه، سوریه و ایران ادامه دارد.

مرکز هماهنگی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، با تبادل اطلاعات بین عراق، روسیه، سوریه و ایران در سپتامبر ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) تشکیل شد، یعنی یک سال پس از آنکه داعش کنترل مناطق گسترده‌ای از شمال و غرب این کشور را تحت کنترل خود گرفت.

مأموریت این کمیته به میزبانی بغداد، جمع آوری و تبادل اطلاعات در زمینه مبارزه با گروهک تروریستی داعش، تجزیه و تحلیل اطلاعات در مورد وضعیت فعلی منطقه خاورمیانه  برای کمک به جنگ علیه تروریسم و تحویل فوری اطلاعات به روسای ستاد کشورهای ذیربط است.

 آخرین مناطقی از خاک عراق که از چنگ تروریسم آزاد شده‌اند، در مرز بین المللی این کشور با سوریه در صحرای الانبار است که تقریباً ۲۵ درصد از اراضی عراق را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار