هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه

رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه وزیر خارجه عراق و معاون وزیر خارجه آمریکا در بغداد دیدار و درباره وضعیت ایران و سوریه رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 02
کد خبر: ۲۹۵۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «فؤاد حسین»، وزیر خارجه عراق و «مایکل ریگاس»، معاون وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه در بغداد دیدار کردند.

براساس بیانیه وزارت خارجه عراق، طرفین در این دیدار راه‌های تقویت روابط فیمابین و همکاری در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی را بررسی کردند.

فؤاد حسین و مایکل ریگاس درباره چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در منطقه از جمله تلاش‌ها برای تحقق ثبات و لزوم حمایت از گفت‌و‌گو با تمرکز بر وضعیت در سوریه و ایران و اهمیت تلاش برای کاهش تنش و ایجاد تفاهم برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه رایزنی کردند.

فؤاد حسین ضمن اشاره به اهمیت کاهش تنش منطقه‌ای، بر نقش عراق در حمایت از تلاش‌ها در راستای تحقق ثبات تاکید کرد.

وزیر خارجه عراق ضمن اشاره به تحرکات سیاسی پس از انتخابات، بر لزوم تسریع در تشکیل دولت فدرال براساس زمانبندی‌های قانونی با در نظر گرفتن توازن میان نیرو‌های سیاسی برای تضمین نظم فرآیند دموکراتیک و تشکیل پارلمان و دولت در راستای اجرای کارآمد و موثر برنامه‌های دولت تاکید کرد.

فؤاد حسین با تحسین فضای مثبت انتخابات و افزایش میزان مشارکت مردم، بر اهمیت ثبات سیاسی در کشور تاکید کرد.

از طرفی دیگر مایکل ریگاس از پیشرفت عراق در تقویت ثبات و امنیت تقدیر و بر حمایت کشورش از تلاش‌ها در این زمینه تاکید کرد.

وی به اهمیت تداوم هماهنگی منطقه‌ای و بین‌المللی برای حل چالش‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی و اهمیت همکاری در چارچوب روابط دوجانبه مثبت با دولت عراق تاکید کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراق سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار