جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تاکید عراق بر ادامه همکاری امنیتی با روسیه، سوریه و ایران در مبارزه با تروریسم

تاکید عراق بر ادامه همکاری امنیتی با روسیه، سوریه و ایران در مبارزه با تروریسم سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق تاکید کرد که کشورهای عراق، ایران، روسیه و سوریه به تبادل اطلاعات برای مبارزه با تروریسم در قالب کمیته چهارجانبه ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که کمیته امنیتی چهارجانبه متشکل از روسیه، سوریه و ایران به شکلی فعال و موثر به نقش مشترک خود در تبادل اطلاعات علیه تروریسم ادامه می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق گفت: افسران سه کشور روسیه، ایران و سوریه در حال حاضر در کنار افسران عراقی در مرکز چهارجانبه حضور دارند و کار این مرکز نقش بزرگی در تامین اطلاعات بسیاری علیه گروه‌های تروریستی دارد.

وی افزود: ما معتقدیم که نقش این مرکز در تبادل اطلاعات طی هماهنگی بین نیروهای امنیتی با سه کشور روسیه، سوریه و ایران ادامه دارد.

مرکز هماهنگی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، با تبادل اطلاعات بین عراق، روسیه، سوریه و ایران در سپتامبر ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) تشکیل شد، یعنی یک سال پس از آنکه داعش کنترل مناطق گسترده‌ای از شمال و غرب این کشور را تحت کنترل خود گرفت.

مأموریت این کمیته به میزبانی بغداد، جمع آوری و تبادل اطلاعات در زمینه مبارزه با گروهک تروریستی داعش، تجزیه و تحلیل اطلاعات در مورد وضعیت فعلی منطقه خاورمیانه  برای کمک به جنگ علیه تروریسم و تحویل فوری اطلاعات به روسای ستاد کشورهای ذیربط است.

 آخرین مناطقی از خاک عراق که از چنگ تروریسم آزاد شده‌اند، در مرز بین المللی این کشور با سوریه در صحرای الانبار است که تقریباً ۲۵ درصد از اراضی عراق را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار