گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تاکید عراق بر ادامه همکاری امنیتی با روسیه، سوریه و ایران در مبارزه با تروریسم

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق تاکید کرد که کشورهای عراق، ایران، روسیه و سوریه به تبادل اطلاعات برای مبارزه با تروریسم در قالب کمیته چهارجانبه ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که کمیته امنیتی چهارجانبه متشکل از روسیه، سوریه و ایران به شکلی فعال و موثر به نقش مشترک خود در تبادل اطلاعات علیه تروریسم ادامه می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق گفت: افسران سه کشور روسیه، ایران و سوریه در حال حاضر در کنار افسران عراقی در مرکز چهارجانبه حضور دارند و کار این مرکز نقش بزرگی در تامین اطلاعات بسیاری علیه گروه‌های تروریستی دارد.

وی افزود: ما معتقدیم که نقش این مرکز در تبادل اطلاعات طی هماهنگی بین نیروهای امنیتی با سه کشور روسیه، سوریه و ایران ادامه دارد.

مرکز هماهنگی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، با تبادل اطلاعات بین عراق، روسیه، سوریه و ایران در سپتامبر ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) تشکیل شد، یعنی یک سال پس از آنکه داعش کنترل مناطق گسترده‌ای از شمال و غرب این کشور را تحت کنترل خود گرفت.

مأموریت این کمیته به میزبانی بغداد، جمع آوری و تبادل اطلاعات در زمینه مبارزه با گروهک تروریستی داعش، تجزیه و تحلیل اطلاعات در مورد وضعیت فعلی منطقه خاورمیانه  برای کمک به جنگ علیه تروریسم و تحویل فوری اطلاعات به روسای ستاد کشورهای ذیربط است.

 آخرین مناطقی از خاک عراق که از چنگ تروریسم آزاد شده‌اند، در مرز بین المللی این کشور با سوریه در صحرای الانبار است که تقریباً ۲۵ درصد از اراضی عراق را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر