آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است رهبر بعدی حماس کیست؟ بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات

ترامپ دولت بایدن را «بی‌نزاکت» توصیف کرد

ترامپ دولت بایدن را «بی‌نزاکت» توصیف کرد رئیس‌جمهور سابق آمریکا دولت جو بایدن را به دلیل آنکه به «دستاوردهای» دولتش اشاره نکرده، «بی‌نزاکت» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا با توجه به اینکه «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی این کشور در خطابه سالانه از «دستاوردهای» دولتش یاد نکرده، دولت بایدن را «بی‌نزاکت» توصیف کرد.

 

جو بایدن در آستانه صدمین روز ورودش به کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه سخنرانی سالانه‌اش در مقابل کنگره را ایراد کرد.

 

ترامپ در مصاحبه‌ای روز پنجشنبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز از اینکه جو بایدن به دستاوردهای ادعایی دولتش اشاره نکرده گلایه کرد.

مجری شبکه فاکس‌نیوز به ترامپ گفت: «آقای رئیس‌جمهور، متأسفانه این دولت شما و دولت شما را سرزنش می‌کند و اشاره‌ای به بسیاری از دستاوردهایی که شما داشته‌اید نمی‌کند.»

 

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در پاسخ گفت: «مشخصاً آنها آدم‌های بسیار بی‌نزاکتی هستند. من واکسن آوردم. آنها دوست دارند واکسن تزریق کنند وقتی حتی رسانه‌های جعلی هم اعتبار واکسن را به آنها نمی‌دهد. ما واکسن آوردیم و ده‌ها میلیون زندگی در سراسر جهان را با واکسن نجات دادیم.»

 

ترامپ اضافه کرد: «اگر من رئیس‌جمهور نبودم تا پنج سال خبری از واکسن نبود. سه تا پنج سال حداقل طول می‌کشید. من این کار را ظرف ۹ ماه انجام دادم.»

 

این اظهارات ترامپ در شبکه‌های اجتماعی با واکنش کاربران روبه‌رو شد. بسیاری از کاربران، با توجه به این اظهارات به ترامپ لقب «کودک گستاخ» داده‌اند.

 

گروهی از کاربران هم یادآوری کرده‌اند که ترامپ از حضور در مراسم تحلیف «جو بایدن» خودداری کرده است. ترامپ از سال ۱۸۹۶ به این سو، نخستین رئیس‌جمهوری بوده که در مراسم تحلیف جانشین خودش شرکت نکرده است.»

 

ترامپ در بخش دیگری از مصاحبه درباره شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت: «صد درصد به شرکت مجدد فکر می‌کنم».

 

مجری فاکس نیوز در ادامه به فایل صوتی منتشر شده از «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران پرداخت و گفت: «اکنون جمهوری‌خواهان کنگره به‌دنبال تحقیق درباره "جان کری" هستند که به همتای ایرانی خود گفته بود اسرائیل به مواضعی در سوریه بیست بار (عدد درست دویست است) حمله کرده است».

 

ترامپ در این خصوص گفت: «این کار نقض قانون لوگان است که می‌خواستند آن را به ژنرال [مایکل] فلین [مشاور امنیت ملی ترامپ] بچسبانند ولی معلوم شد که بی‌گناه است. باید علیه او (جان کری) به قانون لوگان استناد شود»./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار