دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

درخواست بایدن از رام الله برای قطع حمایت مالی از عملیات کنندگان فلسطینی

درخواست بایدن از رام الله برای قطع حمایت مالی از عملیات کنندگان فلسطینی رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند دولت آمریکا برقراری مجدد کمک‌های مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین را به قطع حمایت‌های مالی رام‌الله از عملیات‌کنندگان فلسطینی و خانواده‌های آنها مشروط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» از زمان روی کارآمدن مدعی از سرگیری حمایت‌های مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین بود، اما اکنون منابع رسانه‌ای از مشروط شدن این حمایت‌ها خبر می‌دهند.

 

پایگاه خبری «عاروتص شوع» امروز (جمعه) گزارش داد یک هیأت آمریکایی قرار است در نیمه ماه میلادی می به فلسطین اشغالی سفر کرده و با مقامات رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان دیدار کند.

 

بر این اساس، اعضای این هیأت را «هادی عمرو» قائم‌مقام دستیار وزیر خارجه آمریکا برای امور اسرائیل و فلسطین، «باربارا لیف» سفیر سابق آمریکا در امارات عربی متحده و «برت مک‌گورک» هماهنگ‌کننده کاخ سفید در امور خاورمیانه تشکیل می‌دهند.

 

به نوشته عاروتص شوع، مقام‌های آمریکایی در سفر به رام‌الله قصد دارند از «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان بخواهند که پرداخت کمک‌های مالی به اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی و خانواده‌های آنها را قطع کنند.

 

طبق این گزارش، هیأت آمریکایی پذیرش این موضوع از سوی تشکیلات خودگردان را شرط برقراری مجدد حمایت‌های مالی واشنگتن از فلسطینی‌ها، شامل ارائه کمک به سازمان «آنروا»، بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس شرقی و همچنین بازگشایی دفتر جنبش «ساف» در واشنگتن اعلام می‌کند.

 

این وبگاه صهیونیستی همچنین نوشت که دولت آمریکا معتقد است چنین اقداماتی می‌تواند منجر به از سرگیری مذاکرات تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی بر مبنای راهکار دو دولتی شود.

 

این در حالی است که پیش از این وبگاه «آکسیوس» به نقل از وزارت خارجه آمریکا، از لغو دستور ترامپ برای قطع حمایت‌های مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داده بود.

 

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» به بهانه عملیات‌های فلسطینی‌ها علیه صهیونیست‌ها، کمک‌های مالی سالانه ۲۳۵ میلیون دلاری برای فلسطینیان از جمله ۱۵۰ میلیون دلار کمک به حساب آژانس کاریابی و کمک‌رسانی به آوارگان فلسطینی در سازمان ملل (آنروا) را قطع کرد./فارس

کلمات کلیدی: رام الله فلسطین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار