کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

پوتین: امیدواریم برجام دوباره در چارچوب گذشته اجرا شود

پوتین: امیدواریم برجام دوباره در چارچوب گذشته اجرا شود رئیس‌جمهور روسیه با تاکید بر اهمیت ایران به‌عنوان یکی از همسایه‌های دریای خزر، ابراز امیدواری کرد که توافق هسته‌ای ایران، بار دیگر در چارچوب‌های گذشته و اولیه به اجرا درآید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۶۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (جمعه) درباره احیای توافق هسته‌ای ایران به شکل اولیه خود ابراز امیدواری کرد.

 

به نوشته وبگاه شبکه «ریانووستی»، پوتین طی اظهاراتی در جلسه شورای امنیت ملی روسیه گفت: «ما امیدواریم که اجرای توافق هسته‌ای ایران دوباره در چارچوب‌های قبلی آن به‌طور کامل انجام شود».

 

وی با اشاره به اهمیت همسایگی ایران با روسیه به عنوان یکی از پنج کشور مجاور دریای خزر، توضیح داد:‌ «ما امروز درباره یک موضوع بسیار مهم گفت‌وگو می‌کنیم، وضعیت منطقه دریای خزر. نیازی نیست که دوباره تاکید کنیم این موضوع چقدر برای روسیه اهمیت دارد. این همچنین به مسئله فعالیت‌های اقتصادی و تعاملات با شرکا و متحدان نزدیک ما نیز تعمیم داده می شود».

 

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه اکنون بسیاری از مسائل درخصوص برنامه هسته‌ای ایران در حال برطرف شدن است، افزود: «امیدوارم که همه چیز مرتبط با برجام، در چارچوب قبلی احیا شود و بتوانیم روابط همه‌جانبه‌ای را با تمام اعضای باشگاه [دریای] خزر برای اجرای همه برنامه‌هایی که در نظر داریم، ایجاد کنیم».

 

پیش از این، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، با غیرواقعی و مخرب توصیف کردن برخی ایده‌ها برای گسترش توافق هسته‌ای به دیگر حوزه‌ها، گفت روز پنجشنبه هیأت‌های آمریکایی و روسی برای گفت‌وگو درباره برجام دیدار می‌کنند.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام روز سه‌شنبه با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین)‌ و نماینده اتحادیه اروپا در شهر وین برگزار شد.

 

با این حال «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه مذاکرات وین سازنده بود، اما مدعی شد که این مذاکرات تعیین کننده نبود و منتظر ادامه آن هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار