اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

پوتین: امیدواریم برجام دوباره در چارچوب گذشته اجرا شود

پوتین: امیدواریم برجام دوباره در چارچوب گذشته اجرا شود رئیس‌جمهور روسیه با تاکید بر اهمیت ایران به‌عنوان یکی از همسایه‌های دریای خزر، ابراز امیدواری کرد که توافق هسته‌ای ایران، بار دیگر در چارچوب‌های گذشته و اولیه به اجرا درآید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۶۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (جمعه) درباره احیای توافق هسته‌ای ایران به شکل اولیه خود ابراز امیدواری کرد.

 

به نوشته وبگاه شبکه «ریانووستی»، پوتین طی اظهاراتی در جلسه شورای امنیت ملی روسیه گفت: «ما امیدواریم که اجرای توافق هسته‌ای ایران دوباره در چارچوب‌های قبلی آن به‌طور کامل انجام شود».

 

وی با اشاره به اهمیت همسایگی ایران با روسیه به عنوان یکی از پنج کشور مجاور دریای خزر، توضیح داد:‌ «ما امروز درباره یک موضوع بسیار مهم گفت‌وگو می‌کنیم، وضعیت منطقه دریای خزر. نیازی نیست که دوباره تاکید کنیم این موضوع چقدر برای روسیه اهمیت دارد. این همچنین به مسئله فعالیت‌های اقتصادی و تعاملات با شرکا و متحدان نزدیک ما نیز تعمیم داده می شود».

 

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه اکنون بسیاری از مسائل درخصوص برنامه هسته‌ای ایران در حال برطرف شدن است، افزود: «امیدوارم که همه چیز مرتبط با برجام، در چارچوب قبلی احیا شود و بتوانیم روابط همه‌جانبه‌ای را با تمام اعضای باشگاه [دریای] خزر برای اجرای همه برنامه‌هایی که در نظر داریم، ایجاد کنیم».

 

پیش از این، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، با غیرواقعی و مخرب توصیف کردن برخی ایده‌ها برای گسترش توافق هسته‌ای به دیگر حوزه‌ها، گفت روز پنجشنبه هیأت‌های آمریکایی و روسی برای گفت‌وگو درباره برجام دیدار می‌کنند.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام روز سه‌شنبه با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین)‌ و نماینده اتحادیه اروپا در شهر وین برگزار شد.

 

با این حال «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه مذاکرات وین سازنده بود، اما مدعی شد که این مذاکرات تعیین کننده نبود و منتظر ادامه آن هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده