عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

دیپلمات فرانسوی توییت‌های بحث‌برانگیزش درباره ایران را پاک کرد

سفیر فرانسه در واشنگتن که گفته بود ایران پس از پایان محدودیت‌های برجام هم امکان غنی‌سازی نخواهد داشت، توییت‌های خود در این مورد را پاک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 15
کد خبر: ۸۶۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، پس از آنکه توییت‌های «جرارد آرو» سفیر فرانسه در واشنگتن درباره آینده توافق هسته‌ای به بروز تنشی دیپلماتیک میان دو کشور منجر شد، به نظر می‌رسد این دیپلمات فرانسوی توییت‌هایش را پاک کرده است.

آرو که کمتر از یک هفته دیگر بازنشست می‌شود، روز گذشته درباره آینده برجام در توییتر نوشته بود: «اینکه گفته شود ایران بعد از انقضای برجام مجاز به غنی‌سازی اورانیوم خواهد بود اشتباه است. [ایران] باید به موجب 'پیمان منع اشاعه' و پروتکل الحاقی و تحت نظارت‌های شدید ثابت کند که فعالیت‌های هسته‌ایش صلح‌آمیز هستند. همانگونه که سال ۲۰۰۲ گفتیم که طبق پیمان منع اشاعه، غنی‌سازی اورانیوم بدون داشتن یک برنامه‌ غیرنظامی باورپذیر در زمینه هسته‌ای غیرقانونی است، قادر خواهیم بود در سال ۲۰۲۵ هم در صورت لزوم واکنش نشان دهیم. آن موقع تحریم‌هایی اعمال شدند. تحریم‌ها می‌توانند مجدداً اعمال شوند. بعد از برجام، هیچ بند "زوال‌پذیری" وجود ندارد.»

وی افزود: «روسیه، اورانیوم غنی‌شده نیروگاه هسته‌ای بوشهر را تأمین می‌کند. بنابراین هیچ دلیل قابل درکی وجود نخواهد داشت ایران بعد از برجام، اقدام به غنی‌سازی وسیع اورانیوم کند.»

این اظهارات سفیر فرانسه با واکنش سریع ایران روبرو شد. سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران در واکنش به این اظهارات عنوان کرد که «اگر توییت‌های جرارد آرو موضع فرانسه باشد، در آن صورت ما با نقض عمده هدف و مقصود برنامه جامع اقدام مشترک و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت روبر هستیم. لازم است که پاریس فورا شفاف‌سازی کند، در غیراینصورت ما به نحو مقتضی اقدام می‌کنیم.»

ساعاتی بعد هم «فیلیپ تیه بو» سفیر جدید فرانسه در تهران تنها دقایقی پس از تحویل رونوشت اعتبارنامه‌اش به وزیر خارجه ایران، احضار شده و مراتب اعتراض ایران به او ابلاغ شد.

حالا به نظر می‌رسد آرو در واکنش به این تحولات توییت‌های بحث‌برانگیزش را پاک کرده است. وی البته توضیحی در مورد این مسئله ارائه نکرده است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار