هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

احتمال نزولی شدن شیب صعودی کرونا در استان تهران از هفته آینده

احتمال نزولی شدن شیب صعودی کرونا در استان تهران از هفته آینده استاندار تهران از احتمال نزولی شدن شیب صعودی کرونا در استان تهران از هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه برگزاری تجلیل از معلمان نمونه شهر و شهرستان‌های استان تهران که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: واقعیت این است که حضور دانش آموزان در مدارس با تلاش معلمان دلسوز موجب ارتقای رشد علمی و اجتماعی می‌شود که تلاش داریم در سال تحصیلی جدید دانش آموزان در فضای مدرسه به امر تحصیل مشغول شوند.

 

وی ادامه داد: هر چند شیوع ویروس کرونا از اسفند ۹۸ کشور را فرا گرفت ولی نظام تعلیم و تربیت تعطیل نشد و معلمان در فضای مجازی در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان نقش خود را به درستی انجام دادند و با توسعه پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دنبال آن هستیم در سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدارس تحصیل کنند.

استاندار تهران سپس عنوان کرد: با قدردانی از معلمان باید در شیوه‌های تعلیم و تربیت بازنگری کرد و در راستای ارتقا بخشیدن به سطح علمی دانش آموزان اقدامات بهتری انجام دهیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در زمینه افزایش حقوق معلمان انجام شده اما کافی نبوده گفت: دولت تلاش خود را می‌کند که افزایش حقوق و حمایت مادی خود را از این قشر تأثیرگذار کشور ادامه دهد.

 

استاندار تهران در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه ۶۰۷۰ تصریح کرد: شهروندانی که مبتلا به ویروس کرونا هستند و برای بستری به دنبال بیمارستان هستند می‌توانند با استفاده از این سامانه از راهنمایی‌ها و آموزش‌های کارشناسان بهره مند شوند.

 

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: هنوز استان تهران به شرایط مطلوب نرسیده و به نظر می‌رسد که از هفته آینده شیب صعودی ویروس کرونا نزولی شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار