قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب: کاندید می‌شوم

دبیر کل مجمع زنان اصلاح طلب گفت: تصمیمم برای کاندیداتوری قطعی است اما اگر گزینه واحدی در جریان اصلاحات در نظرسنجی‌ها بالا باشد، به نفع او کنار خواهم رفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، جبهه اصلاحات اخیرا 14 گزینه را به عنوان گزینه‌های پیشنهادی این جبهه برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرده است.

 

قرار بر این شده تا اعضای جبهه‌ اصلاحات درباره‌ این 14 گزینه رای گیری کنند و کسانی که یک سوم آرا را می‌آورند برای ارائه‌ برنامه به این جبهه دعوت شوند.

 

جواد ظریف با37 پیشنهاد، اسحاق جهانگیری با 35 پیشنهاد، مصطفی تاج زاده با 32 پیشنهاد، مسعود پزشکیان با 25 پیشنهاد، محمدرضا عارف با 21 پیشنهاد، محسن هاشمی با 20 پیشنهاد، محمد شریعتمداری با 19 پیشنهاد، مصطفی کواکبیان با 15 پیشنهاد، محمود صادقی با12 پیشنهاد، زهرا شجاعی با 11 پیشنهاد، شهیندخت مولاوردی با 11 پیشنهاد، عباس آخوندی با 11 پیشنهاد و صادق خرازی با10 پیشنهاد در این لیست قرار دارند.

 

نکته قابل توجه در این لیست 14 نفره این است که برخی افراد حاضر در لیست تاکنون نه تنها اعلام کاندیداتوری نکرده اند بلکه حتی از احتمال کاندیداتوری خود نیز سخن نگفته است.

 

یک منبع نزدیک به جبهه اصلاحات در همین زمینه به خبرنگار تسنیم گفت که برخی افراد حاضر در این لیست با هدف تعارف سیاسی جهت کناره گیری به نفع گزینه نهایی تعین شده‌اند.

 

زهرا شجاعی دبیر کل مجمع زنان اصلاح طلب نیز که اسمش در لیست پیشنهادی جبهه اصلاحات قرار دارد، گفت: بنده از پیش برای کاندیداتوری برنامه داشتم اما اکنون تصمیمم برای کاندیداتوری قطعی است.

 

وی در پاسخ به این سوال که اگر کاندیدا شوید، ممکن است به نفع گزینه اصلاح طلبان کنار بروید، گفت: بله، اگر گزینه واحدی در جریان اصلاحات در نظر سنجی ها بالا باشد، به نفع او کنار خواهم رفت./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار