بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند

بازداشت چند گروه اوباش در تهران

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ از بازداشت چندین گروه از اوباش در تهران خبر داد و گفت: برخی از این اوباش در فضای مجازی اقدام به کری‌خوانی برای یکدیگر می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ذوالقدری با اعلام خبر بازداشت چند گروه از اوباش در تهران، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت تهران بزرگ موفق به بازداشت چند گروه از اوباشی شدند که در محلات مختلف پایتخت اقدام به نزاع و اوباش‌گری کرده بودند.

 

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ افزود: در یکی از این پرونده‌ها، دو نفر از عاملان درگیری روز گذشته با کری‌خوانی در فضای مجازی به همراه نوچه‌هایشان به سه راه گلشن مراجعه کرده و پس از درگیری از محل گریخته و مصدومان به بیمارستان منتقل شده بودند.

 

وی تصریح کرد: با شناسایی مخفیگاه متهم اصلی پرونده در حوالی خیابان مولوی، مخفیگاه 10 نفر از عاملان این درگیری نیز شناسایی و با هماهنگی‌های قضائی متهمان در چند عملیات دستگیر شدند؛ در بازرسی از مخفیگاه متهمان نیز 6 قبضه سلاح سرد و یک قبضه سلاح جنگی کشف شد، متهمان سابقه‌دار بوده و به دفعات مختلف با همین عنوان شرارت دستگیر شده بودند.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در پرونده دیگر، سه شرور، با مراجعه به منطقه خانی‌آباد در آنجا درگیری ایجاد کرده و ضمن زخمی کردن چند نفر با چاقو، باعث نقص عضو فردی از ناحیه زانوی پا شده بودند که این افراد نیز بازداشت شدند.

 

ذوالقدری ادامه داد: گروه دیگری از اوباش نیز از شهریار به تهران آمده و با نارنجکهای دست‌ساز، خودروی شهروندان را تخریب کرده که آنها نیز بازداشت شده و با دستور مقام قضائی روانه زندان شدند.

 

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است، متذکر شد: در سال جاری با برنامه‌ریزی ویژه، اقدام به شناسایی و کنترل اوباش کردیم و افرادی را که در نزاعهای جمعی، شرارتها و اخلال در نظم عمومی فعالیت داشتند، در بانک اطلاعاتی خود قرار دادیم.

 

وی خاطرنشان کرد: اقدامات اوباش‌گرانه و کری‌خوانی‌های اوباش در فضای مجازی نیز توسط مرکز رصد پلیس امنیت، رصد می‌شود و با افرادی که بخواهند در فضای مجازی تهدید، فحاشی، ایجاد رعب و وحشت کرده و با سلاح سرد یا گرم قدرت‌نمایی کنند، به سرعت و با شدت برخورد می‌کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار