علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

ادعای جدید جان کربی/ نگرانی پنتاگون از فعالیت‌های نیروی دریایی ایران

ادعای جدید جان کربی/ نگرانی پنتاگون از فعالیت‌های نیروی دریایی ایران سخنگوی پنتاگون طی نشست خبری درباره تحولات اخیر منطقه غرب آسیا مرتبط با ایران،‌ افغانستان و عراق اظهار نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۲ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه دوشنبه در نشست خبری روزانه در پنتاگون حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، کربی درخصوص عقب‌نشینی نظامیان آمریکا از افغانستان و عملیات شبه‌نظامیان علیه این نیروها گفت: «آنچه در پایان هفته در افغانستان شاهد بودیم، تأثیری بر پایگاه و منابع ما در آنجا نگذاشت و آنچه اتفاق افتاد فعالیت‌های آزاردهنده محسوب می‌شود».

 

وی در پاسخ به سوالی درباره تقابل اخیر بین شناورهای نظامی ایران و آمریکا در خلیج فارس گفت: «ما از طریق کانال‌های دیپلماتیک، نگرانی خود را از فعالیت‌های نیروی دریایی ایران که امنیت منطقه خلیج فارس را تحت تأثیر قرار می‌دهد ، اعلام کردیم».

 

سخنگوی پنتاگون در ادامه مدعی شد: «ما با نیروی دریایی ایران ارتباط مستقیم داریم، اما آنها به اخطارها توجه نمی‌کنند».

 

این مقام آمریکایی پیشتر نیز مدعی شده بود مقابله با تهدیدهای ایران از جمله در حوزه دریایی و موشک‌های بالستیک، یک ضرورت امنیت ملی آمریکا است. 

 

کربی درباره حمله راکتی شامگاه دوشنبه به پایگاه هوایی «بلد» در عراق که محل حضور نظامیان آمریکایی است، گفت: «وقوع حملات علیه نیروهای ما در عراق به این معنی نیست که اقدامات موثری برای محافظت از آنها انجام نمی‌شود».

 

وی با ادعای اینکه در پایگاه بلد هیچ نیروی آمریکا یا ائتلاف بین‌المللی وجود ندارد، افزود: «پایگاه بلد فقط شامل نیروهای عراقی و پیمانکارانی است که در یک شرکت آمریکایی کار می‌کنند».

 

رسانه‌های عراقی شامگاه دوشنبه از حمله راکتی به دفتر شرکت آمریکایی سالی پورت در نزدیکی پایگاه هوایی بلد در شمال بغداد خبر دادند.

 

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» هم شمار راکت های پرتاب شده به سمت این پایگاه را 10 راکت خواند و گفت که 9 راکت بخش نظامی آمریکایی پایگاه بلد را به آتش کشیده و یک راکت هم خارج پایگاه سقوط کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار