پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

آخرین اخبار عرضه خودرو در بورس

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس از تصمیم گیری نهایی درباره طرح ساماندهی بازار خودرو و عرضه آن در بورس در این کمیسیون در جلسه هفته آتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر علی جدی نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی صنعت خودرو پس از ارجاع از جلسه علنی در این کمیسیون،گفت: پیش از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه کمیسیون یک جلسه برای تعیین تکلیف و بررسی این طرح و به ویژه تصمیم گیری درباره عرضه خودرو در بورس برگزار کرد.

وی ادامه داد: در این جلسه اعضای کمیسیون پیرامون ماده 4 طرح ساماندهی صنعت خودرو و اصلاح آن که درباره نحوه عرضه و قیمت گذاری خودرو است، گفت‌وگو کردند اما به جمع بندی نهایی نرسیدند که مقرر شد در این باره در جلسه بعدی یعنی پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه تصمیم گیری شود.

عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد:پس از اصلاح ماده 4، طح ساماندهی صنعت خودرو و تصویب آن در کمیسیون ، طرح برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

 بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره طرح ساماندهی صنعت خودرو به منظور تامین نظر شورای نگهبان در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی روز(یکشنبه 22 فروردین) قرار داشت که در نهایت برای بررسی بیشتر به کمیسیون صنایع ارجاع شده بود.

بر اساس اصلاحاتی که بر روی ماده 4 این طرح از سوی کمیسیون به منظور تامین نظر شورای نگهبان انجام شده بود؛ خودروسازان مکلف بودند تا در شرایطی که بازار خودرو با عدم تعادل مواجه شده، انواع خودروی تعیین شده توسط شورای رقابت را در محدوده زمانی که این شورا معین می‌کند صرفاً از طریق بورس کالا در چهارچوب ضوابط معینی به بازار عرضه کنند.

 
 

  قالیباف رئیس مجلس در جلسه مذکور و در جریان بررسی طرح ساماندهی بازار خودرو و عرضه آن در بورس گفت که در حال حاضر خودرو‌ها را به صورت قرعه‌کشی به فروش می‌رسانند و رانت‌هایی در این زمینه به وجود می‌آید. در حقیقت بند‌های (الف) و (ب) را به ماده 4 اضافه کردند که نحوه فروش خودرو‌ها از طریق بورس انجام شود. این موضوع در جلسه علنی مجلس مورد بحث و بررسی قرار نگرفته و موافق و مخالفی صحبت نکرده و کمیسیون خودش این کار را انجام داده است.

رئیس مجلس تصریح کرد: اگر بخواهیم در مسیر مجلس دهم و همین قانون حرکت کنیم، زمان را ذخیره کرده‌ایم و به مبحث مهمی پرداخته‌ایم و اگر آن را حذف کنیم، خلاف آیین‌نامه نیست و حق مجلس است که چیزی به آن اضافه یا از آن کم کند، ولی موضوع ارائه خودرو در بورس بسیار مهم است و مجلس باید در آن تصمیم بگیرد؛لذا ماده 4 این طرح را به کمیسیون ارجاع می‌دهیم، ولی همکاران در کمیسیون آن را مانند یک قانون‌گذاری جدید بررسی کنند و همه نظر‌ها را بگیرند و نمایندگان هم پیشنهادشان را به کمیسیون ببرند تا بحث نابسامان خودرو سروسامان بگیرد. در نهایت رئیس مجلس این طرح را برای بررسی بیشتر و اصلاح به کمیسیون صنایع و معادن ارجاع کرده بود./اقتصادنیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار