خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

نظامیان آمریکایی در سوریه باقی خواهند ماند

برخلاف وعده‌های پیشین رئیس‌جمهور آمریکا، معاون وزیر خارجه این کشور طی جلسه‌ای در بروکسل تصریح کرد که واشنگتن قصد دارد همچنان حضور نظامی خود را در شمال شرقی سوریه حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 16
کد خبر: ۸۷۰۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، «دیوید ام ساترفیلد» معاون وزیر خارجه آمریکا  روز دوشنبه در جلسه‌ای در «بروکسل» از طرح آمریکا برای حفظ حضور نظامی خود در شمال شرقی سوریه خبر داد.

خبرگزاری روسی «تاس» گزارش کرد، این دیپلمات آمریکایی درباره ادامه حضور نظامیان آمریکا در سوریه گفت: «رئیس‌جمهور گفته است که نیروهای آمریکایی در شمال شرقی سوریه باقی می‌مانند و اینکه تمامی نیروهای آمریکایی عقب‌نشینی نمی‌کنند».

وی ادامه داد: «جیم جفری، نماینده ویژه ما، که مذاکرات مداومی با نیروهای دموکراتیک سوریه و مقامات ترکیه دارند، بسیار امیدوارند که تمهیداتی صورت گیرد که به منافع امنیتی قانونی ترکیه در امتداد مرز احترام گذاشته و تضمین شود».

ساترفیلد در توجیه ادامه حضور نظامیان آمریکایی در سوریه مدعی شد که حضور آمریکا در سوریه «احتمال تلاش مداوم و قاطعانه برای ایجاد ثبات و مبارزه پایدار علیه باقیمانده‌های داعش را حفظ می‌کند. چنین اهدافی نیازمند تداوم حضور آمریکا است البته این نیروها در سطحی هستند که رئیس‌جمهور (دونالد ترامپ) درباره آن صحبت کرده بود».

طبق گزارش رسانه‌های آمریکا، تعداد نظامیان غربی در سوریه از 800 نظامی به یکهزار و 500 نظامی افزایش یافته است.

در 19 دسامبر 2018، رئیس‌جمهور آمریکا، تصمیم خود برای خارج کردن تمام نظامیان آمریکایی از سوریه را اعلام کرد. مقامات آمریکایی در آن زمان اعلام کردند که آمریکا قصد دارد ظرف 60 تا 100 روز، تمامی نیروهای خود را از سوریه خارج کند.

با اینحال، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است  که پنتاگون ترامپ را متقاعد کرده است که از تصمیم اولیه خود درباره خروج تمامی نظامیان آمریکایی از سوریه صرفنظر کند و تاحدودی حضور آمریکا در این کشور غرب آسیا حفظ شود.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار