سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

جزئیات دیدار ظریف با سیدحسن خمینی و خاتمی برای انتخابات 1400

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ظریف در نشست با سیدحسن خمینی و خاتمی گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف که بیشترین حمایت و پیشنهاد را از سوی احزاب اصلاح‌طلب به نهاد اجماع‌ساز داشت ظهر امروز با سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام (ره) و محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات دیدار کرد است.

 

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره جزئیات این نشست، گفت: دعوت از آقای ظریف از سوی آقای خمینی و آقای خاتمی برای انتخابات صورت گرفته است و آقای ظریف تأکید کرده که در انتخابات نام‌نویسی نمی‌کند.

 

وی افزود: ظریف در این نشست گفته است که نمی‌خواهم با نام‌نویسی‌ام در انتخابات اینگونه تلقی شود که مقابل رهبری قرار گرفته‌ام چرا که بنده تمام عمرم را صرف تقویت نظام و رهبری کرده‌ام. اصلاح‌طلبان می‌گویند در انتخابات ریاست جمهوری نامزد آنها شوم در حالیکه بنده در مجلس ششم هزینه حمایت اصلاح‌طلبان را داده‌ام و اگر حمایت‌های رهبری نبود مجلس ششم اصلاح‌طلب می‌خواست برای من پرونده‌سازی کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: ظریف در این نشست گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام و مستقیما هم به اعضای جبهه صالاحات ایران اطلاع‌ داده‌ام که نامزد نمی‌شوم.

 

 یک عضو جبهه اصلاحات ایران نیز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اصل دیدار محمدجواد ظریف با محمد خاتمی و سیدحسن خمینی در ظهر امروز را تأیید و البته از جزئیات این نشست اظهار بی‌اطلاعی کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار