دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد

جزئیات دیدار ظریف با سیدحسن خمینی و خاتمی برای انتخابات 1400

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ظریف در نشست با سیدحسن خمینی و خاتمی گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف که بیشترین حمایت و پیشنهاد را از سوی احزاب اصلاح‌طلب به نهاد اجماع‌ساز داشت ظهر امروز با سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام (ره) و محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات دیدار کرد است.

 

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره جزئیات این نشست، گفت: دعوت از آقای ظریف از سوی آقای خمینی و آقای خاتمی برای انتخابات صورت گرفته است و آقای ظریف تأکید کرده که در انتخابات نام‌نویسی نمی‌کند.

 

وی افزود: ظریف در این نشست گفته است که نمی‌خواهم با نام‌نویسی‌ام در انتخابات اینگونه تلقی شود که مقابل رهبری قرار گرفته‌ام چرا که بنده تمام عمرم را صرف تقویت نظام و رهبری کرده‌ام. اصلاح‌طلبان می‌گویند در انتخابات ریاست جمهوری نامزد آنها شوم در حالیکه بنده در مجلس ششم هزینه حمایت اصلاح‌طلبان را داده‌ام و اگر حمایت‌های رهبری نبود مجلس ششم اصلاح‌طلب می‌خواست برای من پرونده‌سازی کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: ظریف در این نشست گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام و مستقیما هم به اعضای جبهه صالاحات ایران اطلاع‌ داده‌ام که نامزد نمی‌شوم.

 

 یک عضو جبهه اصلاحات ایران نیز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اصل دیدار محمدجواد ظریف با محمد خاتمی و سیدحسن خمینی در ظهر امروز را تأیید و البته از جزئیات این نشست اظهار بی‌اطلاعی کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار