ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

جزئیات دیدار ظریف با سیدحسن خمینی و خاتمی برای انتخابات 1400

جزئیات دیدار ظریف با سیدحسن خمینی و خاتمی برای انتخابات 1400 فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ظریف در نشست با سیدحسن خمینی و خاتمی گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف که بیشترین حمایت و پیشنهاد را از سوی احزاب اصلاح‌طلب به نهاد اجماع‌ساز داشت ظهر امروز با سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام (ره) و محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات دیدار کرد است.

 

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره جزئیات این نشست، گفت: دعوت از آقای ظریف از سوی آقای خمینی و آقای خاتمی برای انتخابات صورت گرفته است و آقای ظریف تأکید کرده که در انتخابات نام‌نویسی نمی‌کند.

 

وی افزود: ظریف در این نشست گفته است که نمی‌خواهم با نام‌نویسی‌ام در انتخابات اینگونه تلقی شود که مقابل رهبری قرار گرفته‌ام چرا که بنده تمام عمرم را صرف تقویت نظام و رهبری کرده‌ام. اصلاح‌طلبان می‌گویند در انتخابات ریاست جمهوری نامزد آنها شوم در حالیکه بنده در مجلس ششم هزینه حمایت اصلاح‌طلبان را داده‌ام و اگر حمایت‌های رهبری نبود مجلس ششم اصلاح‌طلب می‌خواست برای من پرونده‌سازی کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: ظریف در این نشست گفته بنده به هیچ عنوان تمایلی به نامزدی در انتخابات ندارم و به همین منظور برنامه‌ام را نیز به نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ارائه نکرده‌ام و مستقیما هم به اعضای جبهه صالاحات ایران اطلاع‌ داده‌ام که نامزد نمی‌شوم.

 

 یک عضو جبهه اصلاحات ایران نیز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اصل دیدار محمدجواد ظریف با محمد خاتمی و سیدحسن خمینی در ظهر امروز را تأیید و البته از جزئیات این نشست اظهار بی‌اطلاعی کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار