بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

آمریکا ۷ نفر را در ارتباط با حزب الله لبنان تحریم کرد

آمریکا ۷ نفر را در ارتباط با حزب الله لبنان تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم ۷ شهروند لبنانی که به زعم این وزارتخانه با حزب‌الله لبنان و بازوی مالی آن در ارتباط هستند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام 7 شهروند لبنانی در ارتباط با حزب‌الله لبنان به فهرست اشخاص تحت تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهادهای زیرمجموع وزارت خزانه‌داری آمریکا به شمار می‌رود، افزوده شده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است که این افراد جزو مقامات مالی اصلی حزب الله لبنان و بازوی مالی حزب‌الله که فعالیت‌های تأمین مالی و برقراری ارتباط با نظام مالی بین‌المللی را برعهده دارد، هستند.

در بین افراد تحریم‌شده، نام «ابراهیم علی ظاهر» که وزارت خزانه‌داری آمریکا ادعا می‌کند رئیس واحد مالی مرکزی حزب الله لبنان است دیده می‌شود./تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار