پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

روحانی: حمایت از روند صلح در افغانستان سیاست اصولی ایران است

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری گفت: رئیس جمهور با ابراز همدردی با دولت و مردم افغانستان به مناسبت حملات تروریستی اخیر در این کشور بویژه کشتار دختران بی گناه دانش آموز در غرب کابل، گفت: استمرار حملات گروههای تروریستی علیه مردم بی دفاع و نیروهای امنیتی افغانستان، هدفی جز قراردادن دولت در موضع ضعف در مذاکرات صلح این کشور نمی تواند داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی ، بعد از ظهر چهارشنبه در گفت و گوی تلفنی با "اشرف غنی" رئیس جمهور افغانستان، با تاکید بر اینکه امنیت در افغانستان را امنیت خود می دانیم، حمایت از روند صلح با نظر و هدایت مردم و دولت افغانستان را سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: برای کمک به برقراری صلح و آرامش در این کشور آمادگی داریم.

 

روحانی گفت: آمریکا در سیاست هایش در قبال طالبان بدنبال حل مشکلات خود بوده و توجهی به دغدغه های دولت و مردم افغانستان ندارد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه نقش فعال تر سازمان ملل متحد در روند صلح افغانستان می تواند از اعمال سیاست های یکجانبه قدرت های بزرگ و تحمیل آنها بر دولت و مردم افغانستان و کشورهای منطقه پیشگیری نماید، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای اجماع سازی منطقه ای ذیل ابتکارات سازمان ملل برای هرگونه همکاری و کمک آماده است.


روحانی همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط ایران و افغانستان به عنوان دو کشور همسایه و مسلمان، نهادینه شدن سند جامع همکاری های دو کشور را موجب ایجاد تحرک در روابط و همکاری ها دانست.

رئیس جمهور همچنین در این تماس تلفنی پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر را به دولت و مردم افغانستان تبریک گفت.
رئیس جمهور افغانستان نیز در این گفت و گوی تلفنی با قدردانی از دولت و مردم ایران بخاطر ابراز همدردی با مردم افغانستان و محکوم کردن این حادثه تروریستی دلخراش، گفت: این یک اقدام شیطانی بود که به دست گروه های تروریستی انجام شد و بیش از 85 شهید و 200 نفر زخمی برجای گذاشت.


"اشرف غنی" از ایران به عنوان کشور دوست و همسایه افغانستان که همواره و در همه شرایط برای برقراری صلح و امنیت در کنار دولت و مردم این کشور بوده است، نام برد و بر توسعه روابط برادرانه دو کشور تاکید کرد./دنیای اقتصاد 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار