صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
اشپیگل:

برای ترامپ تجارت مهمتر از جان انسان هاست

یک هفته نامه اشپیگل با اشاره به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه با وجود قتل خاشقجی همچنان آمریکا شریکی استوار برای عربستان است، نوشت: تجارت و دلار برای ترامپ مهمتر از حقوق بشر و زندگی انسان هاست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 22
کد خبر: ۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی با اشاره به اظهارات روز گذشته "دونالد ترامپ" درباره پرونده قتل "جمال خاشقجی"، روزنامه نگار منتقد آل سعود در کنسولگری عربستان در ترکیه به بی توجهی رئیس جمهور آمریکا به موضوع دست داشتن ولیعهد شاه سعودی در این پرونده انتقاد شدیدی وارد کرد.


دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته در سخنانی گفت: به ‌احتمال زیاد قتل جمال خاشقجی نویسنده منتقد عربستانی با آگاهی محمد بن سلمان ولیعهد سعودی صورت گرفته است. وی همچنین تأکید کرد که آمریکا قصد دارد شریک عربستان باقی بماند تا منافع آمریکا، اسرائیل، و شرکای منطقه‌ای تضمین شود.


اشپیگل در مطلبی در این باره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با وجود پرونده قتل جمال خاشقجی همچنان به "محمد بن سلمان" ، ولیعهد شاه سعودی پایبند است. وی در بیانیه در این باره انگیزه های واقعی خود را آشکار کرده است.


هفته نامه "اشپیگل" در ادامه با اشاره به بیانیه دونالد ترامپ درباره پرونده خاشقجی و دفاع او از محمد بن سلمان و ابراز پایبندی به وی نوشت: ابراز وفاداری و تعهد نسبت به ولیعهد شاه سعودی مسئله غافلگیر کننده ای از طرف ترامپ نبود و با این حال ترامپ بی شرمانه و با گستاخی به طور روزافزون خود را از منتقدان، از اروپا، و حتی از جمهوریخواهان که به وی درباره رویکردش در قبال خاشقجی انتقاد وارد می کنند جدا می کند.


این هفته نامه آلمانی در ادامه نوشت: البته اولویت های مضحک و پوچ ترامپ واضح است. تجارت و دلار برای ترامپ مهم تر از حقوق بشر و زندگی انسان ها است. به این ترتیب وی به همه دیکتاتورها و مستبدان دنیا چراغ سبز نشان می دهد. آن ها می دانند که تا زمانی به اندازه کافی (در عرصه تجاری) چیزی برای ارائه دادن به ترامپ دارند او مواضع خشونت بار و مرگبار آن ها را تحمل خواهد کرد.


اشپیگل در ادامه نوشت: البته دولت های سابق آمریکا هم همیشه حقوق بشر را دقیقا مد نظر قرار نمی دادند اما حداقل ظاهر خود را در این راستا حفظ می کردند. اما ترامپ معامله وحشیانه ای که پشت پرده برگزار می شد را فاش کرد و به این ترتیب پرونده خاشقجی ابعاد تازه ای از رویکرد ایالات متحده را نشان داد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده