شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال

واکنش وزیر بهداشت به اخبار فروش واکسن در بازار سیاه

وزیر بهداشت به برخی اخبار درباره فروش واکسن کرونا در بازار سیاه واکنش نشان داد و گفت: همکاران ما در نظام سلامت امانت‌دار در حفظ بیت‌المال هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سعید نمکی وزیر بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی، ضمن تشکر از مردم برای رعایت پروتکل‌ها در شب‌های قدر و نماز عید فطر اظهار داشت: از روحانیت اهل تسنن در استان‌های سنی نشین قدردانی می‌کنم که در عید فطر پروتکل‌ها را رعایت کردند.

 

وی گفت: یکی از سهمگین‌ترین امواج اپیدمی را با لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی همکاران پشت سر گذاشتیم و کشوری نبود که در طول اپیدمی کرونای انگلیسی مشکل کمبود تخت بیمارستانی نداشته باشد و منحنی شیوع این بیماری سر به فرود آورده است.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: به همه استان‌ها اعلام شد که بیمار غیراورژانسی بستری نکنند، حدود 66 اکسیژن‌ساز در دو هفته به سراسر کشور ارسال شد، کلین: های سرپایی احداث شد و بستری موقف راه‌اندازی شد به طوری که 150 هزار بیمار با بستری موقت داروی ضد ویروس دریافت کردند که این موضوع باعث شد با کمبود تخت بیمارستانی مواجه نشویم چون ما 140 هزار تخت بیمارستانی داریم.

 

نمکی گفت: خداوند کمک کرد وعده ما که گفتیم هیچ بیماری پشت در بیمارستان نمی‌ماند محقق شود و امروز در همه استان‌ها شاهد مهار بیماری به طور گسترده هستیم و البته در برخی استان‌ها منحنی با شیب کمتری رو به نزول است.

 

وی عنوان کرد: در نقشه رنگبندی 31 فروردین سراسر کشور آتشین بود و امروز کار گسترده تیمی باعث شد 301 شهر قرمز به 3 شهر تقلیل دهد که دستاورد بسیار بی بدیلی است.

 

وی افزود: واکسیناسیون برای همه گروه‌ها طبق سند ملی دنبال می‌شود و مردم بدون اطلاعیه ما و فراخوان ما مراجعه حضوری نداشته باشند و افرادی که پرونده سلامت ندارند اعلام می‌شود که چگونه ثبت نام کنند، در مرحله دوم واکسیناسیون هشتاد ساله‌ها انجام شد یک محموله واکسن شب گذشته به کشور رسید و محموله دیگری نیز به دست ما خواهد رسید.

 

نمکی با بیان اینکه گروه هدف (افراد 60 سال به بالا، بیماران خاص و ...) تا اواخر خرداد و اوایل تیرماه واکسینه می شوند توضیح داد: برخی به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند و خروج واکسن از چرخه توزیع کذب محض است و در سامانه ما مشخص می‌شود که در کدام مناطق چقدر واکسن تزریق شده و با کد ملی مشخص می‌شود که کدام افراد واکسن زده‌اند، همکاران ما در نظام سلامت امانت دار در حفظ بیت‌المل هستند. 162هزار دوز واکسن طی 24 ساعت گذشته تزریق شد که رکورد محسوب می‌شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار