اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

نشست شورای امنیت درباره فلسطین بدون نتیجه پایان یافت

نشست شورای امنیت درباره فلسطین بدون نتیجه پایان یافت نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره تحولات فلسطین و غزه بدون هیچ نتیجه مشخص و با انتقاد شدید چین از مواضع آمریکا پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره تحولات فلسطین و غزه بدون هیچ نتیجه مشخصی پایان یافت.

 

براساس این گزارش، این نشست که به درخواست چین، نروژ و تونس برای بررسی درگیریها میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین سومین نشست این شورا طی یک هفته گذشته در این زمینه بود.

 

دو نشست قبلی نیز با کارشکنی آمریکا و جلوگیری از محکومیت خشونتهای صهیونیستها علیه فلسطینیها بدون انتشار بیانیه مشترک پایان یافته بود.

 

در این نشست که به صورت علنی برگزار شد از نمایندگان رژیم صهیونیستی و فلسطین نیز دعوت شده بود.

 

ریاض مالکی وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، حملات اسرائیل به مناطق اشغالی فلسطین را مصداق جنایت جنگی خواند و از شورای امنیت خواست علیه تل آویو تحریم و ممنوعیت تسلیحاتی وضع کند.

 

وی تاکید کرد، اسرائیل دزد مسلحی است که وارد خانه ما شده و خانواده ما را ترور میکند، خانه های ما را خراب میکند و مردم ما را نسل بعد از نسل سرکوب میکند.

 

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نیز در سخنرانی خود در این نشست از اسرائیل و فلسطین خواست به خونریزیها، تخریبها و ترورها پایان دهند و به میز مذاکرات راه حل دو دولتی بازگردند.

 

وانگ یی وزیر خارجه چین نیز ضمن انتقاد از مواضع آمریکا تاکید کرد که مانع واشنگتن باعث شده است که شورای امنیت نتواند با یک صدای واحد صحبت کند.

 

وی از آمریکا خواست که مسئولیتهای خود را در قبال این درگیریها بپذیرد و موضع خود را مشخص وبازتنظیم کند.

 

«سرگئی ورشینین» نماینده روسیه در شورای امنیت نیز خواستار توقف فوری این خشونتها و تقابل شد.

 

طبق گفته چند منبع، در نشستهای قبلی، از میان ۱۵ عضو شورای امنیت، ۱۴ عضو با صدور بیانیه‌ای مشترک برای کاستن از تنش‌ها موافق بودند و تنها آمریکا مخالف بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار