رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سازشگران عرب با صهیونیست‌ها قطع رابطه کنند

سازشگران عرب با صهیونیست‌ها قطع رابطه کنند رهبر جریان صدر شامگاه یکشنبه از حکام عربی که در مقطع اخیر تصمیم به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گرفته‌اند، خواست سفرای این رژیم را اخراج کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر جریان صدر عراق امروز یکشنبه از کشورهای عربی سازشگر با رژیم صهیونیستی خواست عادی‌سازی روابط خود را با این رژیم اشغالگر، لغو و سفرای رژیم صهیونیستی را اخراج کنند.

 

مقتدی الصدر در توییتر نوشت: با سلام خدمت حکام عرب، در میان جنگ سختی که دشمن صهیونیستی علیه قدس شریف و غزه مبارز راه انداخته است، چیزی را خدمت شما می‌گویم.

 

وی افزود: خدمت حکام عربی که با رژیم شرارت سازش کرده‌اند، می‌گویم که برای لغو سازش و بیرون راندن سفرای (رژیم صهیونیستی) از کشورهایشان بشتابند یا بر آنها فشار آورند و سطح نمایندگی دیپلماتیک خود را (در اسرائیل) تقلیل دهند و همچنین اسرائیل را تحریم اقتصادی یا موارد مشابه کنند.

 

رهبر جریان صدر گفت: فرزندان ما ما منتظر موقعیتی از جانب شما هستند که درد و رنج آنها را برطرف کند. امیدوارم موضع شما درخشش افتخاری در تاریخ آینده شما باشد.

 

«حسن سالم» عضو پارلمان عراق هم روز یکشنبه از دولت الکاظمی خواست روابط خود را با کشورهای سازشگر با اسرائیل قطع کند.

 

وزارت بهداشت فلسطین شامگاه یکشنبه خبر داد که طی هفت روز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۱۹۲ فلسطینی شهید شده‌اند که از این تعداد ۵۸ نفر کودک بوده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، در میان شهدا ۳۴ نفر نیز زن بوده و تا کنون بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی مجروح شده‌اند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار